faktycznie zbieracie, każdego dnia przez połowę sesji nie ma nawet 2k wolumenu.
Nie ma zainteresowania spółką, jedyny plus, że nikt jeszcze panicznie nie wywala papieru. Tylko tu ciężko będzie znaleźć chętnych bo zapewne większość ludzi jak ja powyżej 3zł jak najszybciej puści papier w PI Z DU
Współczuje wszystkich co kupili ten papier powyżej 5zł bez zabezpieczenia, kiszona na lata a może nawet na wieczność
To zaraz spadnie na 1 PLN po recenzjach widać za RB2 to klapa na NS a sam Qubic nie ma żadnych ciekawych projektów, tak z ciekawości czym oni się teraz zajmują ?
Untold robi swoją robotę .. i pozostałe spółki też .. patrz raport ... A poza tym ciekawe że nie widać jakieś panicznej wyprzedaży ... Nie licząc " szalonego Iwana " sprzed kilku dni
To prawda.. Myślałem że będziemy o tej porze roku w zupełnie innym miejscu o te kilkadziesiąt groszy wyżej.. Ale wodospadu też nie ma mimo niefajnych opinii.. Bądź co bądź dalsza kiszonka, oby powyżej 2 zybli
Trudno o pozytywizm. Ale powiem wam, zobaczyłem sobie filmiki sprzed 2 lat i spółka się rozwinęła, robi o wiele bardziej zaawansowane projekty. Rozwój jest, jedynie żeby to się przekładało na wyniki i kurs to będzie superancko. I jeszcze więcej konkretów w raportach, ludzie powinni wiedzieć na czym stoją. Tutaj kwestia idzie o to, czy są podstawy do rozwoju czy nie.