• NO I CO DAWAJCIE TE AKCJE SKUPIĘ SOBIE, NIE DZIADUJCIE DAJCIE MI WSZYSTK Autor: ~MAZUR [79.185.179.*]
    TO SOBIE ZAROBIĘ JAK BĘDĄ PO 15 550 ZŁ. TAK NA POCZATEK, BO POTEM MOŻE I 30 500
  • Re: NO I CO DAWAJCIE Autor: ~cien [190.2.132.*]
    nie pajacuj pierożku, takich cen tu nie będzie.... jest tu na forum grono mocnych naganiaczy ale nawet jak się czyta ich wypociny to lot na trzy stówki i to jest maks. przy założeniu że pepiczka dominiki będzie się tak rozwijać jak planuje.

Jest wyrysowany ewidentny długoterminowy trend wzrostowy i tego się trzymaj pierożku i pod to sobie graj dokupując przy korektach.
    Chcesz akcji to rób tak jak ja, skupuj sobie teraz i obejmiesz emisję a potem i tak w 2022 rozpoczną się większe obroty bo emitujecie pierożku prawie 50% nowych akcji. Także pierożku i tak szykuje się duża zmienność więc jak nie jesteś golasem to swoje wolumeny weźmiesz.
  • Re: NO I CO DAWAJCIE Autor: ~MAZUR [79.185.176.*]
    A CO PO TANIOŚCI MOGĘ KUPIĆ, A POTEM ZROBIĆ JAK LPP, A KTO MI ZABRONI? WYSTARCZY ŻE WEJDĘ Z WYSOKĄ TECHNOLOGIĄ I Z DNIA NA DZIEŃ BĘDZIE CANA WYŻEJ LPP, TAK JAK KIEDYŚ PLANOWAŁEM Z JANEM. I JEST TO ZGODNE Z PRAWEM NA GPW.
[x]
PEP 2,33% 61,40 2025-10-13 17:00:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.