• Mid Core w natarciu Autor: ~deps [89.65.234.*]
    Obie znaczące gry Mid Core boombita w dość mocnym natarciu na iphone. Pierwszy raz na iphonie HR jest w tylu krajach notowany w top games, Darts Club w wielu europejskich krajach w top 100 Games też pierwszy raz od co najmniej roku gdzie to śledze. Stan ten trwa od tygodnia, jestem ciekawe jak to przełoży się na wynik za listopad, to tylko 5 dni a mid core jednak monetyzuje się inaczej i później niż HC, więc możemy zobaczyć wyższe przychody, ale mizerną marże, która wzrośnie mocno w grudniu gdzie wydatki na reklame poniesione w listopadzie się zmonetyzują.
  • Re: Mid Core w natarciu Autor: ~Mario [83.25.253.*]
    Już ostatnio pisałem, że rynek nie widzi potencjału HR nie wiem jak będzie w listopadzie ( rok temu to był chyba najsłabszy miesiąc) ale w średnim terminie ta gra ma potencjał na 1m usd miesięcznie, średnia ocena graczy to 4,7 super opinie
  • Re: Mid Core w natarciu Autor: ~deps [89.65.234.*]
    Jest już sensortower dla HR:

100k pobrań na iphone i 100k USD przychodu. W porzednim miesiącu 30k pobrań i 100k przychodu. Dodatkowy przychód z większej ilości pobrań w listopadzie dopiero w grudniu. Plus mam nadzieje w grudniu na 200k pobrań na ipgone
  • Re: Mid Core w natarciu Autor: ~Boombelek [89.66.225.*]
    Potwierdzam zainteresowanie HR, gram aktywnie. W grudniu wyniki będą skokowo większe.
[x]
BOOMBIT -0,60% 6,62 2025-10-03 16:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.