• Kapitalizacja Bbt Autor: ~Mario [83.8.124.*]
    To około 55 m usd przy 230 250m pobrań w tym roku . W Usa firmy HC chodzą po około 0,80 do 1 usd za pobranie . Kurs często zamula rzeczywistość
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~Rio [31.61.178.*]
    Jakoś już nie emocjonuje mnie kurs, jest jak jest. Dobrałem dzięki obniżce 600 akcji i będę czekał, być może kolejny rok lub dwa lata na reakcję rynku. Wydaje się że godziwa wycena to 30 zł na akcję, ale rynek wie swoje i nic nie poradzisz.
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~Mario [83.8.124.*]
    Trigon wycenił w kwietniu bbt na 36pln wtedy uważano tę wycenę za konserwatywną, coś poszło nie tak od tego czasu? Wręcz odwrotnie, może nie ma narazie wielkich zysków netto ale już cash 36m tak poza tym jest zupełnie niedoceniany HR , po każdej aktualizacj jest coraz wyżej w rankingach mikropłatności, ma świetne opinie.
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~Rio [31.61.178.*]
    Wyceniać sobie mogą, co nie zmienia faktu że cena od tego czasu znów spadła. Fajnie jakby trzymało się ponad 25 zł, ale jak jest każdy widzi, a gaming nie jest już tak modny jak dwa lata temu. W sumie na razie nie zbieram się z GPW więc bardziej zależy mi na dywidendzie niż wysokim kursie. Czekam cierpliwie, wszystkim życzę również sporo cierpliwości bo ona zwiększa szanse na giełdzie
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~wwe [5.173.251.*]
    Czekamy na wyniki przeglądu opcji... cały czas powtarzam, że marazm na kursie jest związany z brakiem rozgrywającego (funduszu). Jeśli to się zmieni i jakieś TFI kupią pakiety od ATM to może się ruszy wszystko...
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~Leo [37.248.139.*]
    Osobiście przyglądam się również Artifex Mundi. Zyski podobne jak BBT przy kapiitalizacji 115 mln
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~folia-bombelkowa [93.175.161.*]
    ART ma w tym roku zyski wyższe niż BBT przy 2 razy niższej kapitalizacji. I dalej spada jak kamień w wodę. Rynek w Polsce jest bardzo nieefektywny jeśli chodzi o wyceny - zdegenerowany bananowy ryneczek.
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~Boombelek [89.66.225.*]
    Moim zdaniem podchodzisz zbyt optymistycznie do wyceny. Płacą 0.8 do 1 usd za pobranie, ale firm których gry są na topie. Gry Rollic były najchętniej pobierane całymi miesiącami i są na topie. U nas poza shoe race nie było takiego spektakularnego sukcesu. Liczę, że HR będzie dawało miliony miesięcznie i powróci sentyment do gamingu.
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~Lkes [83.20.250.*]
    Spoko Panowie. Wziąłem po 16:20. Po świecach widać, że trend spadkowy powinien zostać odwrócony. Pojawia się znowu popyt.
  • Re: Kapitalizacja Bbt Autor: ~Lkes [83.20.250.*]
    Realna cena to tak 20-23 złote. Kurs był przez pewien czas za bardzo rozgrzany. Jak będzie większy zysk netto a są na to duże szanse urośnie więcej.
[x]
BOOMBIT 1,01% 6,00 2026-05-15 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.