Pracownicy sprzedają, bo bieda w kraju, coraz większa, a pieniądze są potrzebne. Od przyszłego roku wszystko ma być jeszcze droższe, więc kogo stać na trzymanie akcji. Są nie liczne osoby, które nie muszą się martwić o finanse. Każdy liczy na szybki zarobek, a przy tylu akcjach w rynku to jest niemożliwe. Nie zdziwię się, jeżeli cena akcji zejdzie do 10-12zł. Wszystko jest możliwe przy narastającej inflacji w kraju.
Ty Flex popraw swój nick na na Klex w gaciach, tak jakoś lepiej pasuje do Twojej wypowiedzi chyba zgodzisz się zemną. Chyba że PiSTV oglądasz i niemasz mózgu to przepraszam.
Podpisuję się jak wyzej, zresztą niech sypią, jak człowiek widzi twarde dane i dobry rozwoj to tym łatwiej kupuje się w dołku..przynajmniej ja tak mam, ale dziś obstawiam góra od 10 do 15 procent finalnie, tj górna banda 45 lub 46 zł...jeżeli nie tzn że ktoś tu twardo jescze zakłada kupić niżej, ale to i tak dobry znak, bo na choćbym się wściekł dokupie
jak sie bawimy w obstawianie to ja sądze, ze dzis wszystkie oczy beda skupione na CDR a nasz PCF w stosunku do TEN i Playway ma wyiki adekwatne, ewentualnie kilka tylo % poniżej poprawnej wyceny, więc nie spodziewałbym się wiecej niż 5% na koniec dnia , ale chciałbym się mylić :)
Czy oprócz samego głupiego pisania tylko i wyłącznie dla głupiego pisania czy ktoś rzeczywiście uważa że pracownicy będąc w środku i wiedzą co aktualnie dzieje się w firmie sądzi że będą sprzedawać akcje?
Myślę że tam pracują tacy ludzie którzy widzą wycenę pcf i jeżeli sprzedadzą to prędzej za 400 niż po cenie 40, ale to moje zdanie, Rob, możesz mieć rację, zły sentyment na gieldzie też, więc nawet 5 procent w górę fajnie, CD projekt bym kupił ale tylko jak spadnie ja 120 - 140 w tych przedziałach...
Na CDP może być już gra pod info o nowych tytułach AAA w I lub II półroczy więc może spaść pod te 150 ale wątpię by niżej. A tutaj pewnie dobije do 45 i koniec dalej brak paliwa.