Zgadza się. Teraz jakieś dobre info, że sygnis ma kontrakty, coś dobrze sprzedał, dostał nagrodę, pozyskał finansowanie - da to iskrę do do odpalenia wzrostów.
wyniki, ważne są ale czy już? na giełdzie kupujesz przyszłość.. wierzysz w spółkę, kupujesz i czekasz....jak czekasz na dobre wyniki by zarobić krótkoterminowo to chyba nie tutaj....choć tego życzę wszystkim akcjonariuszom-:) pozdrawiam
nagrody pokazują kierunek w jakim idzie firma...i raczej pozytywny. Czy wszystkie nagrody się kupuje? ciekawy tok myślenia....ja właśnie inwestuje w przyszłość i niektóre nagrody sa istotne...
Wymienisz ktore nagrody sa istotne? I jaka przyszlosc? Firma istnieje na rynku juz kilka dobrych lat, na stronach w wywiadach czytam ze sa w wielu dziedzinach unikatowi, sa pionierami itp ale czy unikatowa firma generuje ledwie 2,9mln przychodu w ciagu 7-8 lat swojej dzialalnosci? Dla osobiscie to pic na wode fotomontaz
mógłbym sie rozpisywać o możliwościach (np biodruk), ale po co? mam inne spojrzenie na inwestowanie, oparte nie na wynikach i przychodach tu i teraz ale na patrzeniu w przyszłość jak może się branża w przyszłości (nie trzeba mieć koniecznie tylko i wyłącznie cos swojego, bazując na dobrej dystrybucji i zarzadzaniu - a ja tutaj takie widzę - można osiągnąć w przyszłości świetne wyniki) Giełda to ryzyko i albo trafisz w spółkę albo nie..decyzje podejmuje każdy sam. Generalnie jeśli negujesz cały czas spółkę to nie rozumiem po co tutaj jesteś? Chociaż ok, ja wykorzystuje spadki żeby dobrać w lepszej cenie-:) wiec może taka twoja idea.