Takie, ze dobieram po 2,9 jak ktoś jutro sypnie - dziś troszeczkę wpadło… czarnobyl wyglada dobrze, a i bitewny na stedniowieczne maszyny dobrze się prezentują - myśle, ze hitem byłyby walki online lub multiplayer pomiędzy atakujacymi zamek i broniącymi zamek
Tak z ciekawości zapytam. Macie jakiekolwiek info czy/kto objął emisję. Bo ESPI żadnych a pieniądze w spółce powinny były się już skończyć. Nie za duże ryzyko żeby teraz jeszcze wchodzić ?? Rozumiem, że ktoś nie wychodzi bo upchanie 40k przy tych obrotach może spowodować zejście kursu na grosze. Ja imałem tylko ok 1,5k więc puściłem dość łatwo bez wpływy na kurs. Ktoś nawet brał z prawej w okolicach 4,2 ale dokupowanie teraz bez jakiejkolwiek informacji to chyba już hazard.
To kupujesz przyszłość… ogólnie Nemezis okazał się klapa, ale samo wykonanie gry dla mnie było OK - potrafią robić gry, tylko nie trafili w grupę odbiorców - przy kolejnych projektach myśle, ze będzie duuuzo lepsza sprzedaż, a przy cap 6 mln zal nie brać wg mnie… ktoś ta emisje jednak objal
Dnia 2021-12-01 o godz. 14:11 ~Jakub napisał(a): >>> potrafią robić gry, tylko nie trafili w grupę odbiorców - przy kolejnych projektach myśle, ze będzie duuuzo lepsza sprzedaż
1 . pytanie czy zrobią następne. 2. Następne to maja być dużo mniejsze produkcje z dużo mniejszymi budżetami, chyba same symulatory, które trzepią wszyscy dla PW.
>>>>> ktoś ta emisje jednak objal
Kto, w jakiej cenie i na jakich warunkach?? bo ma obowiązek ujawnienia się w komunikacie a ESPI jeszcze nie widziałem.