Dnia 2021-11-29 o godz. 18:55 sandman76 napisał(a): > Dnia 2021-11-29 o godz. 18:40 cmpunk napisał(a): > > Kolejny rekord :-). > > Scettinusiu, jakiś komentarz? :-D. > > Daj mu już spokój :)
Jestem pewien, że coś wymyśli. Zaraz trupy z szafy wylecą ;-).
bOYS dajcie, już sobie Św. spokój ,.. zobaczymy o ile na fali kolejnego "świetnego " raportu podskoczy ta wasza perełka,.... ja tylko chciałbym zauważyć , że na działalności operacyjnej obsuwa z 4752 tys. w 2020r. do 221 tys. w 2021r. (za analogiczny okres 01.01. 30.09.) ,.... to na czym zarabia te miliony lubelski holding ??? może należy sie zastanowić nad przeprofilowaniem działalności ??
Co do zarabiania wg. cempusia na COVID-19 (i jego kolejnych odmianach, wariantach) przez ukochany holding ,... proponuję przeczytać i zastosować zalecenia i przewidywania holdingu co do ,... wygasania pandemii . Więc cempku ostrożnie z publikacjami kolejnych dziennych "rekordów" zachorowań ,...... może działalność operacyjna (regularni klienci) się poprawi ?
7.8. OPIS PODSTAWOWYCH ZAGROŻEŃ I RYZYK ZWIĄZANYCH Z POZOSTAŁYMI MIESIĄCAMI ROKU OBROTOWEGO Wzrost gospodarczy i stopa bezrobocia Przewidywany wzrost gospodarczy związany z wygasaniem pandemii może przełożyć się na wzrost sprzedaży do regularnych klientów Grupy. (Strona 12)
Raport jak raport, dobry, dawno temu pisałem, że będzie rekordowy zysk roczny(ok 15mln). Sanwil potrafi zarabiać, ale dzisiejsza gra była raczej pod omikrona, pod niepokoje, trend i przyszłość.
Dnia 2021-11-29 o godz. 18:42 ~Dan1980 napisał(a): > Raport jak raport, dobry, dawno temu pisałem, że będzie rekordowy zysk roczny(ok 15mln). Sanwil potrafi zarabiać, ale dzisiejsza gra była raczej pod omikrona, pod niepokoje, trend i przyszłość.
To wszystko się pięknie zgrało. Covid, świetny raport, jutro powinno być przyjemnie zielono :-).