• Void Slayer Autor: ~rony90 [83.25.21.*]
    A już chciałem się przyczepić, że kończy się listopad, a spółka wbrew zapowiedziom nie podała nowych informacji o Void Slayerze:

https://www.youtube.com/watch?v=3jyQtMRXBx0
  • Re: Void Slayer Autor: ~Grubu40 [188.146.128.*]
    To poważny Zarząd , ja osobiście nie wiąże wielkich nadzieji z ta premiera ale różnie to bywa już mamy kilka przykładów wielkich nadzieji a dziś już wiemy co z tego wyszło
  • Re: Void Slayer Autor: ~rony90 [83.25.21.*]
    Z tym czepianiem to oczywiście sarkazm, bo jak do tej pory to trzymają się niemal idealnie tego co mówią/zapowiadają.

W nadesłanym linku jest odnośnik do strony na Steam. Jest tam kilka screenów i krótki trailer, który pozwala wyrobić sobie pierwsze wrażenie o grze.
  • Re: Void Slayer Autor: ~Grubu40 [188.146.128.*]
    Wiem wiem - dobrze zinterpretowałem tytuł wątku
    Pozdro
  • Re: Void Slayer Autor: ~Siup [37.248.220.*]
    Dla tych którzy jeszcze nie widzieli
    https://youtu.be/3jyQtMRXBx0
  • Re: Void Slayer Autor: ~Grubu40 [188.147.3.*]
    A dziękuje
    Jeżeli grę w wolnej chwili stworzyli pracownicy Madmindu i spółka za akcje marketingową gry ma otrzymać 40% ze sprzedaży to bardzo dobrze świadczy o pracownikach a spółka i tak zarobi swoje markując grę
    Wyglada to dobrze i ma to sens
  • Re: Void Slayer Autor: ~Siup [37.248.220.*]
    Z tego co pisze na YouTube madmind studio gra będzie przypominać tą https://steamdb.info/app/422970/

I będzie to gra od wysokim poziomie trudności . Czy będzie sukces ciężko powiedzieć , ale jeśli gra będzie miała przystępną cenę może się dobrze przyjąć
  • Re: Void Slayer Autor: ~G_t [95.108.45.*]
    Kolejna gra z portfolio zwiększająca przychody a z faktu,że jest bonusowa i poza programem wydawniczym to tym bardziej na plus. Faktycznie nie ma co się nastawiać na jakiś większy sukces i się mile zaskoczyć niż zakładać mega profity i się rozczarować. Jest git.
  • Re: Void Slayer Autor: ~Misio [31.61.250.*]
    Powiem tak jedna z lepszych inicjatyw jaka od miesięcy widze. Pracownicy maja szanse zarobić niezle pieniądze. To jest swietny program motywacyjny. Nie wiem czy nie lepszy niż rozdawanie akcji pracowniczych.

Gra ma szanse załapać i to calkiem niezle ale musi kilka warunków spełnić.
    1. Cena max 8 dolarów. Jak bedzie za wysoka to sie nie sprzeda. Tutaj chodzi o ilosc. Bo to tworzy jakas tam spolecznosc i nakręca dalsza sprzedaż.
    2. Musi byc grywalna, ciekawa i trudna
    3. Trzeba pare groszy zainwestować w marketing.

Nawet jesli studio wyciagnie z tego projektu 100-200 tys za rok. To jest to zawsze dodatkowy bonus. Czasem jest tez tak ze taki niby malo znaczacy tytul okazyje sie hitem bo ma to cos. Oby tak bylo. Tak czy siak jest to bonus ktorego nie bylo w planach jak kupowalem akcjie takze mnie to pasuje i bardzo dobrze swiadczy o tych ludziach. Oby tak dalej
    Zobaczymy , jak już pisałem lepiej na show nie liczyć i miło się rozczarować
    Pozdrawiam
  • Re: Void Slayer Autor: ~Samson [37.47.94.*]
    Na Pcf też miłe zaskoczenie 46 mln na+.a miała być tragedia.I tutaj może być miłe zaskoczenie
  • Re: Void Slayer Autor: ~Grubu40 [46.204.19.*]
    Życzę Tobie i wszystkim akcjonariuszom żeby Void Slayer był sukcesem , sobie z reszta też -)
[x]
MADMIND -4,05% 0,35 2026-05-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.