Jestem przekonany że wynik sprzedaży będzie rewelacyjny. Jedyne ryzyko jakie widziałem to dostępność materiałów ale jak możecie zauważyć zwiększyli zapasy - a że dziś większość kupuje z wyprzedzeniem to o wynik jestem spokojny.
To nic tylko kupować teraz pod korek skrajnie przecenione akcje, Tim jest skrajnie nie dowartościowany?Podniesienie stóp procentowych do 3,5% dla Timu będzie bardzo korzystne.
Co ty bredzisz. Trzy czwarte spółek nie płaci dywidendy i nikt nie narzeka.Kup inną spółkę gdzie nie płaca dywidendy i tam lamentuj. Tutaj wartość spółki to nie dywidenda ale potencjał grupy a w szczególności IPO na 3LP.
To chyba co kupili ostatnio po 46 zł mogą po tej wypowiedzi będą spokojnie czekać i zupełnie nie przejmować się obecnymi spadkami a inflacja pomoze bo Tim zwiększy przychody.
Jeszcze nie dawno pisał że to nóż spadający itp bzdety. Że dywidenda poniżej stop procentowych, tylko nie zauważył że to zaliczka na dywidendę. Szkoda słów i czasu na takich naganiaczy chyba słabo im płaca stąd kiepskie przygotowanie merytoryczne. Poczekajcie na IPO, wtedy będzie się działo. Pozdrowienia dla wytrwałych
Koniunktura na logistykę jaką proponuje 3LP to dopiero się zacznie. Sprzedaż ecommerce i następnie dostarczenie towaru do klienta to przyszłość. Oprogramowanie, lokalizacje i doświadczenie to największe atuty 3LP. Praktycznie w tej branży wycięli konkurencje w Polsce a teraz przygotowują się do obsługiwać klientów z Niemiec. Także to nie moje fantazje ale fakty. Wycofuje się chłam co jakiś czas chce zgarnąć kasę z giełdy ale nie poważne i rozwojowe spółki o wielkim potencjale .
Ambitne plany, ale znając zarząd 3LP, do wykonania. E-commerce będzie nadal rósł w siłę, a dysponowanie automatyką w znacznym stopniu usprawni proces obsługi klientów B2B.