• Predykcja Autor: ~HavyUserSFD [172.226.62.*]
    Cześć, jakie przewidujecie zmiany kursu na przestrzeni grudnia do końca stycznia?
    Z moich przewidywań, uwzględniając bajeczny wynik za Black week i cyber monday po ogłoszeniu casu przez agencje wzrostów rok do roku, wieszcze powrót do 5 zł jeszcze w tym roku, do końca stycznia zamkniemy się na Ok 6. Co sądzicie ? Ja dokupuje bo tak niski kurs okazuje tez trend sezonowy i uważam ze dużo taniej już nie kupię, liczę na merytoryke, dzięki!
  • Re: Predykcja Autor: ~lukas [83.22.27.*]
    Jakbym miał troche wolnej gotówki... brałbym wszystko do ceny emisji, do 5 zł to promocja
  • Re: Predykcja Autor: ~jimii [83.22.27.*]
    Jakbym miał troche wolnej gotówki... brałbym wszystko do ceny emisji, do 5 zł to promocja
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.202.175.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Predykcja Autor: martingpw [31.182.255.*]
    Niby cena emisyjna to 5zł, ale gdzie są Ci co kupowali z emisji? Nie uśredniają sobie? Kurs zjechał naprawdę nisko, myślę że mały zysk z 3kw ma kilka czynników, opłacenie promocji Magdy Gessler, zakup materiałów na zapas. W długim terminie jestem spokojny, ale teraz to padaka na kursie.
  • Re: Predykcja Autor: ~Johny [83.22.12.*]
    Ci co brali po 5 czekają sobie, a jakby tylko ktoś chciał wrzuca teraz 100 tyś I kurs wędruje na 5 zł
[x]
SFD -1,30% 3,03 2025-11-13 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.