• Kolejny zjazd Autor: cezdlu_37 [91.231.92.*]
    Znów 11% w dół. Co za p..na spółka? Taki potencjał i ...taki zjazd. Ktoś to wytłumaczy?
  • Re: Kolejny zjazd Autor: ~Ja [188.189.38.*]
    2 miesiace temu bylem 20k na plusie, dzis juz -10k na minusie.... najgorsze ze obroty takie ze nie ma jsk sie tegogoracego kartofla pozbyc
  • Re: Kolejny zjazd Autor: cezdlu_37 [91.231.92.*]
    Mam tak samo jak Ty (miasto moje.....) Może ktoś by to "coś" tu zanalizował, podpowiedział co dalej...
  • Re: Kolejny zjazd Autor: ~Tomasz [165.225.207.*]
    Ja mogę wyjaśnić - poziom zysku uzasadnia wartość akcji na poziomie max 2 zł. Wszyskto powyżej tego to pobożne nadzieje oparte na bajecznych wizjach roztaczanych przez prezesa - wełnowiec i instalacje do zgazowania odpadów. Tyle że nie słychać żeby cokolwiek w obu tych tematach posuwało się do przodu, a dodatkowo nie bardzo widzę w spółce kapitał na rozwinięcie skali działalności potrzebnej żeby obłowić się na poważnie na którymś z tych tematów.
    Na moje oko to spółka jest i pozostanie tylko niedużą firmą sprzedającą usługi konsultingowe w zakresie rekultywacji terenów i recyklingu odpadów, a bajeczne wizje rozwoju pozostaną tylko na papierze i będą co jakiś czas podgrzewane żeby podbijać chwilowo cenę akcji.
  • Re: Kolejny zjazd Autor: ~Yhm [31.0.87.*]
    Poszło do góry po spekulacji po covidowym dołku i leci teraz..
  • Re: Kolejny zjazd Autor: ~Ekoludek [62.133.147.*]
    Dopóki większość akcjonariatu będą stanowić, gracze giełdowi "na krótko", to będzie właśnie tak jak to obecnie obserwujemy.
    Bo jeśli spółka informuje, że realizuje prace związane z instalacjami i rekultywacją Wełnowca to jakich fajerwerków się spodziewacie?
    Odkrycia samorodka ze złota na placu budowy?
    Spółka nie prowadzi obrotu handlowego wzorem np. Geotransu, Columbusa itp. firm.
    Instalację termicznego przetwarzania projektuje się i buduje min. 3 lata....!!!
    Obecnie w Polsce jest eksploatowanych lub budowanych instalacji, które pozwalają zagospodarować ok.10% odpadów komunalnych wytwarzanych w naszym kraju, zapotrzebowanie jest więc ogromne. Więc jest to biznes czy nie - spekulujcie.....?
  • Re: Kolejny zjazd Autor: ~Yessss [31.183.249.*]
    Przypominam, że inwestor łykał akcje po 6pln.
  • Re: Kolejny zjazd Autor: ~Ja [188.188.249.*]
    No ci to dopiero bol dupy musza miec
[x]
INVESTEKO 1,90% 2,14 2026-03-12 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.