akcjonariuszu i inni naganiacze, gdzie jesteśmy?? gdzie ci inwestorzy co brali akcje w podbitej emisji po 5złotych a po 2.. nie ma kto brać?? gdzie wielbienie nad spółką i jej sukcesami?? gdzie te 10złotych za akcję ???? GDZIE jesteśmy!!??
śmieliście się jak pisałem o 2 złotych z przodu ?? gdzie jesteście?? pisałem że ktoś wywala akcje , to obracaliście psa ogonem :))))) a wywalania jeszcze nie koniec :)))
PAMIĘTAJCIE - postało jeszcze trochę czasu, po premierze będzie zjazd - jeszcze większy - tak już jest na bananie.
Ale wiara w składnicę harcerską z modelami umrze ostatnia !
Skoro nakupowali papieru ci którzy nie wiedzą co chcą i po co tu są, to niech oddają z dużą przeceną. Skoro można kupić taniej, to po co kupować drożej? Próbujesz straszyć, bo tak bardzo chcesz kupić, a upragnionej fali podaży nie ma, a nadto ktoś ci sprzed nosa podbiera? ;-)
jak dla mnie spółka już jest za tania żeby miało spadać dużo niżej, bardziej tutaj chyba ktoś wolałby zebrac w okolicy kapitalizacji 15mln zeby sprzedac jak pojdzie pod kap. 25-30 mln na jakies 2-3 tyg przed premierą
Jak pisałem nadzieja umiera ostatnia... ale pocieszać się można i należy a kapitalizacja jest bardzo wysoka no bo taki Detalion Games SA jest dziś wyceniany na 5,8 mln PLN wiec macie jeszcze nie zagospodarowane pole do spadków. Tym nie pojmującym porostej matematyki Moonlit przy ww. kapitalizacji bedzie miał cene akcji w okolicy .... UWAGA -> bach 1,06PLN Słownie jeden polski złoty i sześć groszy
ps: założyciele brali po 10 groszy to dalej będą zarobieni na +960%
Drobna poprawka: cena nominalna każdej akcji dowolnej emisji to 10 gr i nie sądzę, że właściciele cokolwiek na nie wyłożyli. Druga kwestia to taka, że jeśli spółka nie zacznie zarabiać, to wątpię by ktoś dał im chociaż te 10 gr za jedną ich akcję. Tak więc muszą zarabiać, bo źle skończą finansowo i nie sądzę, by ktoś im jeszcze zaufał. Zostaną im tylko wspomnienia. Prawdziwe zmartwienie mają właściciele emisji E, którzy wyłożyli 2,5 mln PLN po jej cenie emisyjnej 5 PLN/akcja. Osobiście jestem dobrej myśli, obstawiam przede wszystkim rynki azjatyckie, a jutrzejszy dzień będę traktował jako kontynuację okazyjnych zakupów od zniechęconych, nierozumiejących, zastraszonych...pozbawionych wiary. Jeśli ze swoimi pakietami 5 tys. akcji czujecie się przerażeni/przegrani, wspomnijcie tych którzy wyłożyli miliony na pakiety nieredukowane. Zapewne nie wiedzieli co robią ;-)
pamiętam jak wypisywałes , że po 5 złotych mega okazja , po sztucznie podbitym ipo , tez mega okazja była :::::)) Jak pisałem ze będzie po 2.. złote , to wypisywales swoje dyrdymały
KTO MIAŁ RACJĘ? ?? PYTAM KTO?? ::::)))))
Przesuniecie gry pewnie wynika z tego , jak mocno ktos siedzi i nie moze wyjsc ::::))
Dla chętnych na akcje informuje , ze po premierze będzie taniej , dużo taniej ::::::))
No proszę, nawet tu się przyczołgał ten naczelny na tym forum dyskredytator i zakłamywacz faktów spekulant vel jebcnaganiaczy vel akcjonariKlamczuszek vel otwórzOczy (77.111.245.* i 77.111.246.*) i przy okazji maszynowo zaczął klepać odpowiednie łapki...hahahaha