Te RealBoxingi o DEXaxh i innych guano gierach za 1 dolca to pomoga nam jak umarłemu kadzidło.
Tu zmienić sytuację może tylko podpisanie przez QG jakiś umów na porty duzych gier, a to się raczej nie zdarzy , z produkcji gier własnych zrezygnowali tzn 1 gry, o której ileś tam lat mamili nas w raportach kwartalnych, na NS robią sam szrot idąc ewidentnie na ilość a nie na jakośc, tlko roznica jest taka, że taki Ulrimate games ma 100-120 takich guano gier i to jest masówa, z takiej ilosci można wykrecic niezły zysk, co zresztą widać na UL niewiele daje a co dopiero tu u nas...mają kilka cienkich gier to czego my mozemy się spodziewać.
Coś czuje, że poczekamy kilka lat, żeby tu sie odbiło przynajmniej na te 5 zł o wiekszych wartosciach nawet nie ma co marzyc ale co gorsze bardziej sie spdziewam jakiś machlojek wiadomo kogo . Nie widze tu potencjału do rozwoju, , jestem na tych szicie bo utknałem, zawisłem i tyle i czekam zeby doszło do jakiegoś normalnego poziomu i z takich społek trzeba uciekać,. Stawiam Qubic Games na równi obok Jujubee, AIGames, huuuuge i jeszcze kilka społek bez wiekszych perspektyw . oczywiscie to sa społki w róznej skali, różniace się wielkoscią, kapitalizacja ale łączy je brak perspektyw. Dla prykłądu ULG ma kilka włąsnych gier ,które dają nadzieje, że w przyszłym roku kurs sie ruszy , CIG ma w produkcji kolejnego Snipera, LOtF 2, Farm51 ma WW3 która jesli poprawią , doszlifują , może byc całkiem ciekawie a tu nic RB2 i na tym "wszystko" sie konczy, troche sląbo.