• Będzie dobrze. Autor: ~Inwestor [94.254.145.*]
    Przy cenie 16-20 zł moim zdaniem warto otwierać pozycję długo terminową. Pomijając już fakt skupu własnych akcji , zaliczki na poczet dywidendy na początku roku ,to ciągle jest temat otwarty tego powszechnego wymieniania liczników w Polsce, a to już idzie w grubych mln złotych. Myślę, że za rok o tej porze spokojnie zrealizuję swoje 100% zysku sprzedając swoje akcje w okolicy 40 zł.
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~Grisza [91.225.135.*]
    Uważam że szkoda było 10gr na Apatora. Same straty
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~Pio [178.217.32.*]
    Nie naganiaj na spadki. To sytuacja przejściowa spowodowana brakiem komponentów elektronicznych a nie brakiem kontraktów. Jest to całkowicie niezależne od Apatora. Zobacz co się dzieje w motoryzacji.
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~nikt [89.64.68.*]
    komponentów wg. słów prezesa mają cały magazyn i zabezpieczone dostawy na 2 lata, to raczej obawa o marże i burdel w zarządzie
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~Lucky [94.254.145.*]
    Fakt, z marżami jest jakaś niewiadoma,
    jednak to już leży w indywidualnej ocenie ja akurat wychodzę z założenia, że raczej będzie dobrze, ktoś inny może wyciągnąć odwrotne wnioski.
    No nic czas pokaże jak będzie.
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~Tomi [77.255.210.*]
    Jak nie urośnie, o co będzie się starał nowy Prezes, to jak spadnie przejmie to jakiś koncern bo przez kilka lat jak nie więcej trzeba bedzie wymieniać liczniki. A wysokie ceny prądu i walka ze zmianami klimatu nakręcą fotowoltaikę i optymalizację zużycia prądu, a do tego są potrzebne produkty Apator. Kupić i zapomnieć na 2 lata:)
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~aaa [85.11.80.*]
    Zbieranie trwa, tylko kto to oddaje po takiej cenie ? chyba że.....
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~Pio [37.47.251.*]
    Chyba że co ?
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~aaa [85.11.80.*]
    Ktoś pogrywa sam ze sobą.
  • Re: Będzie dobrze. Autor: ~Geszeft [80.49.156.*]
    Dzięki, że oddajecie. Właśnie wziąłem dziś duży pakiet na długie lata:)
[x]
APATOR 5,15% 25,50 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.