Zgodnie z ESPI z 7.10.2021 umowa miała zostać zawarta do 15 listopada. Dzisiaj 27 listopada a informacji brak. Czy jest jakiś limit czasu na podanie do publicznej wiadomości co z taką umową? Ktoś się orientuje?
"Strony zwarły kolejny aneks do Umowy (dalej: Aneks 2). Mocą Aneksu 2, strony ustaliły, że pomimo upłynięcia terminu na zawarcie umowy ramowej, Umowa będzie w dalszym ciągu realizowana na zasadach w niej ustalonych, a także przesunęły termin realizowanej współpracy na podstawie Umowy, celem ustalenia szczegółowych warunków współpracy pomiędzy stronami, które zawarte zostaną we właściwej umowie ramowej podpisanej do 15 listopada 2021 r. Pozostałe warunki Umowy pozostały bez zmian".
Odpowiadał na pytanie pań Zieliński na czasie columbus umowa wg niego będzie podpisana mvgm nie jest piekarnia że ma być już zobacz czat to się dowiesz
Ja nie kwestionuje, że umowa ma być podpisana. Bardziej chodzi mi o ustawowy czas na informację po ESPI. Nawet jeśli termin został przesunięty, to czy nie powinno być kolejnego ESPI o nowym terminie? Wcześniej terminy podpisania umowy miał być do 30 września i 7 października dali ESPI o nowym terminie, czyli tydzień po wyznaczonym terminie. W nowym terminie miało być do 15 listopada i już prawie 2 tygodnie po tym terminie i nie ma żadnej oficjalnej informacji. Dlatego pytam czy ktoś się orientuje jak to jest z tymi terminami na podanie ESPI po upływie wyznaczonego terminu.
To dlaczego wcześniej podawał ESPI? O umowie, o przedłużeniu terminu podpisania umowy były ESPI. I teraz nagle już nie musi ESPI podawać? Coś się zmieniło?
A czy według DC już Blumerang zmienił się na Sauletech czy nadal nie jest???
Nie wiem czy wiesz wszystko wiedzący,że przez ten czas można było sprzedać akcje po 6,95 zł. lub jeszcze wyżej ja po tyle sprzedałem wszystkie akcje Sauletech kupując akcje Asbisu po 8,6 złotych a później sprzedałem akcje Asbisu z zyskiem 150% a z powrotem odkupiłem Sauletech po 3,2 zł czyli za poniżej 50% tego co sprzedawałem Sauletech.
Wiem,wiem jestem" niedobry" bo zrobiłem kilka kółek na Sauletech
Wcale tego nie wstydzę wprost przeciwnie... uwielbiam moje kółeczka z zyskiem 50-100% a moje konto uwielbia je jeszcze bardziej
DC to było pytanie doAmazonki ,który zadawał pytanie po 2 latach
Trochę ironiczne bo wszystko przez te 2 lata i przez wojnę w Ukrainie się zmieniło
DC pytałeś czy będzie Sauletech więc teraz jest Sauletech i możesz inwestować do woli tak jak obiecywałeś
Trochę kpię