Niby jest napisane, ze udziały Satis gps zostały zmienione bez prawotwórczych dokumentów. Wiec bez podstawy prawnej. Czyli sąd rejestrowy powinien to zmienić. Wydaje się ze ta cała akcja z udziałami ma cel taki aby pozbierać akcje od leszczy… zmiana w KRS nastąpiła w lipcu jak kurs chodził po 3zl. Teraz chcą zrobić wrażenie jakoby spółka została ich pozbawiona. A jak dojdzie do zmian w KRS dadzą korekty raportu o udziały w satisie gps i sytuacja spolki zmieni się diametralnie na lepsze!
Usiac spokojnie skup się i przeczytaj 2 razy widzisz aktywa? Pytanie czy większość tu potrafi czytać raporty... Uwierz mi, że chciałbym odwrócenie trędu ale nie sądzę że to się stanie w najbliższych sesjach...
Wyobraź sobie że mam cena 1.035 i uwierz mi, że bardzo bym chciała żeby kierunek był inny ja tylko pisze po przeczytaniu raportu, dla mnie póki co jest kilka niejasności i słabe wyniki nie ma tetaz pod co iść w górę
Dnia 2021-11-26 o godz. 21:18 ~Hahah napisał(a): > Raport niczym się nie różni od tego sprzed 3 m-cy. Ty tez z holdingu?
Dokładnie .. kopiuj,wklej. A towarzystwo się podnieca. Jak kupowali po 2,5/3 parę miesięcy wstecz,to raport nie przeszkadzał i utrata udziałów w Satis GPS / wiadomo od stycznia / . Teraz się obudzili . Spólka wydmucha,to wiadomo od dawna ,jedyna wartość / notowana na GPW / tzw. szyld. 0,8 się na teraz broni i moim zdaniem się obroni .Postawiłem na to pieniądze. / małe /
Raport może i neutralny może i taki sam jaki był i może nic w najbliższych sesjach się nie zmieni. Ale jesteśmy w spółce która ma najniższą kapitalizację na GPW. Prędzej czy później coś tutaj będzie