Sporo tego musiało wpaść. Sam skorzystałem i od piątku brak informacji o przesyłce. Dopiero dziś przyszła informacja ze przepraszają i czas się wydluzy.
Cóż...dalej u mnie w trakcie przygotowania przesyłka od piątku. Kończy Kończy środa. Jako akcjonariusz być może powinienem się cieszyć, natomiast druga strona medalu jest taka, że chyba procesy operacyjne nie do końca nadążają za skala . W dzisiejszych czasach prawie tydzień na wysyłkę to jednak bardzo długo- nieakceptowalne długi. Black friday nie pojawił się znikąd można hylo zaplanować wzmocnienie zasobów.
ja zamawiałem w piątek po 6 rano oraz w poniedziałek późno wieczorem. pomiędzy tymi dwoma zamówieniami numer zmienił się o około 50tysięcy. nie mam pojęcia jaka jest mogła być średnia kwota zamówień ale przykładowo 50tys x 100zł daje 5mln przychodu w weekend ze sprzedazy online :)
sukces black friday musiał być duży. Na samym Opineo ilość komentarzy zwiększyła się o 10%, a trzeba wiedzieć że takie zostawiają najczęściej nowi klienci.
poczekaj tylko na informacje typu: sfd kupuje do nowej hali linie produkcyjną kremów i innych produktów dietetycznych...odrzucenie kosztów dla podwykonawców na pewno zwiekszylo by marże...
Byłbym ostrożny z takimi opiniami, a raczej wywazylbym to - w długi terminie tak, w krótkim wręcz przeciwnie. Swego czasu jak się nie mylę Prezes wypowiadał się, że narazie nie planują brać produkcji do siebie
Warto poświęcić parę złotych na budowę marki. Większość nowych klientów tam wróci. Nie zawsze po najtańsze produkty ;) Hala nie jest rozbudowywana bez potrzeby...