to nie jest naganianie na zbicie kursu - PROCES ROZKŁADU FIRMY PRZEBIEGAŁ OD LAT - kolejny raz zadaje pytanie: GDZIE JEST KNF ??? , taki śmieć psuje reputacje całej GPW
sprzedałem po 5.6 i wcale mi nie jest przykro-poczytaj moje wpisy z ostatnich 2 miesiecy ostrzegałem żeby w to g nie wchodzic i zobacz co pisali na mój temat.
Czyli trzymales az do 5 zlotych? Nie myslales wtedy ze to bankrut? Dziwny jestes, ja jak bym myslal ze dana spolka to bankrut omijalbym z daleka. Nawet jak twoje wpisy sa prawdziwe w co watpie to bym sie nie zadtanawial nad raportem danej spolki. Tu inwestuje sie w przyszly biznes.
miałem akcje kupione po 3.08 i 3.17 jak tylko walnelo info że niby interes życia się tu szykuje ,nawet chwilę sie nie zastanowiałem tylko wypchnołem z ulga,Teraz sledze go sobie na luzie.Akcji nie mam, moze kupię jak spadnie na 2 zł.,ale to może,Groclinek dał wcześniej dużo zarobic jako kółkowa spólka teraz to już mogila.
Kupiłeś bankruta ??? Nie przeszkadzało CI że bankrut ???? Dopiero jak sprzedałeś ( I TAK NIE WIERZĘ ), wzrosła ilość wpisów na spadki, bo dopiero chcesz kupić ????? JAK CIĘ NAZWAĆ ??????
Ja staram sie DURNYCH komentarzy nie czytać. Ale jak "ktoś" w jeden dzień piszcze 20-50 komentarzy nie mając akcji to szlag mnie trafia. Typowy GROSZOŁAP bez honoru !!!!!!!
Spadło zgodnie z celem. Ale pamiętajmy, że i tak akumulujemy już akcje Less . Teraz Groclin Wyzerowany i moze dalej spokojnie sobie rozwijac biznes rowerowy co pewnie na dobre wyjdzie , ale wartość akcji to głównie już Less. Jeśli przyklepią ostatecznie przejęcie i przejmą się w styczniu to kurs otwarcia > + 200% nikogo nie powinien zdziwić chyba tylko tych z gotówka
Planować to sobie możecie wakacje a nie zakup akcji . Do 2 nie spadnie ,raport w cenie teraz walne 17 grudnia , giełda wycenia przyszłość . Uważam , że dołek za nami . W piątek gdyby nie promocja na całym rynku skończyło by się powyżej 3 .