• Co za śmieć Autor: ~Tester [77.111.247.*]
    Co za śmieć tak sprzedaje akcje Apatora? Już mam 5 złotych straty x 3000 akcji = 15 000 jestem w plecy przez tego śmiecia
  • Re: Co za śmieć Autor: ~hmm [85.237.177.*]
    ojj tam.. ja mam ledwie kilkaset akcji, aktualnie również około 5 zeta straty, ale ze trzy lata już trzymam więc i dywidenda powpadała.. nie pali mi się do sprzedaży a dywidenda co roku na flaszkę spływa :D
  • Re: Co za śmieć Autor: ~Pio [178.235.165.*]
    Ze smieciem to przesadziles… spolke czeka gorszy przyszly rok i to jest teraz wyceniane przez kogoś kto ma wiecej info. Dostep do chipow ma sie poprawic w drugim kwartale 2022 wiec poczekaj chwilke.
  • Re: Co za śmieć Autor: ~Mitch [5.184.87.*]
    No i... A co tylko jedna masz w portfelu. Reszta robi swoje
  • Re: Co za śmieć Autor: ~Tomek [213.136.243.*]
    O,bwidze tester że zrealizowałeś stratę...., pewnie to twoje były te 5k PKCem ok. 10 rano co zwaliłeś poniżej 19. ?
  • Re: Co za śmieć Autor: ~Tester [37.47.147.*]
    Gdybys ze zrozumieniem przeczytal post to bys wiedzial, ze mam 3000 akcji, a nie 5000 jak zasugerowales. Nie sprzedaje Apatora, nie jestem smieciem zasypujacym na sile popyt.
  • Re: Co za śmieć Autor: ~wizjoner [178.235.179.*]
    Giełda dla cierpliwych tylko ci będą nagrodzenie.
    Ale spokojne za dokładnie 2 miesiące będziesz miał okazję wyjść bez straty , a nawet odrobinkę zarobiony.

• Re: Co za śmieć Autor: ~Pio [178.235.165.*]
    Jest szansa że za 2 miesiące wróci na 24 ? Coś ma się do tego czasu wydarzyć? Ta zaliczka na dywidendę niczego nie zmieni.
  • Re: Co za śmieć Autor: ~Anonimo [83.8.237.*]
    Naganianie do kupowania?
  • Re: Co za śmieć Autor: ~wizjoner [178.235.179.*]
    Dnia 2021-11-26 o godz. 19:15 ~Anonimo napisał(a):
    > Naganianie do kupowania?

Tu nie ma co naganiać chcesz kupujesz /chcesz sprzedajesz / chcesz trzymasz w portfelu twoja sprawa .
    Spółka nie jest spółką spekulacyjną. Ci co kupują wiedzo po co i dlaczego jak również ci co sprzedają.
    Osobiście obstawiam w przeciągu dwóch miesięcy zmianę trendu na wzrostowy i dłuższej perspektywie wzrost wartości akcji.
    Aczkolwiek równie dobrze ,może iść też w drugą stronę do drugiego dna covidowego z marca 2020r i spaść w okolice 16 zł-17 zł.
    Niby tylko 2 zł różnicy od ceny dzisiejszej do tych 17 zł, ale uważam , że te 19 zł to już jest ten dołek.
    Od poniedziałku powinno być lekkie odbicie i powolny wzrost wartości tak to widzę.
    Czy dobrze prognozuje czas pokaże.

• Re: Co za śmieć Autor: ~Inwestor [94.254.145.*]
    Wizjoner to oczywiste, że ktoś chciałby aby jeszcze niżej sadło aby taniej załadować się w papier. A czy spadnie zobaczymy spółka prowadzi skup akcji własnych, do tego zaliczka na początku roku. W piątek info o kolejnym kontrakcie, do tego dobra sytuacja finansowa spółki. Tu raczej nie ma podstaw do dalszych spadków. Tak jak napisałeś w marcu 2020 był dołek gdzie wszystkie rynki i akcje zaliczyły potężny zjazd ,a Apator obronił się na tych 16 zł. Ja jeszcze też liczę trochę dokupić jeśli cena dalej będzie dobra. To w szerszej perspektywie czasowej musi przynieść zysk. Ponadto ponad mln liczników do wymiany w Polsce powinno być dobrze.
[x]
APATOR -0,44% 22,85 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.