Niestety idzie korekta na rynkach i trudno tu będzie się ewakulowac z akcji co pokazał dzisiejszy dzień... szkoda uważajcie na swój kapitał. Dobrze ze mam niedużo akcji dziś trochę już próbowałem...
Bardzo dziękujemy za ostrzeżenie, będziemy uważać :) Arkusz po stronie kupna jest na tyle skromny, że jak sprzedasz tę niewielką ilość akcji to na 50 gr może się zatrzymamy... Jutro ustawię zlecenie, mam nadzieję, że Misiek mnie nie ubiegnie :)
Ola, Na 50 groszy mimo całej sympatii to się nie doczekasz... Ale pamiętam że kilkaset akcji kupiłem nawet poniżej 0,5 PLN...
Zastanawiam się czy po raz kolejny nie zwinąć tego co stoi na 1,33, ale jak dzisiaj na rynku leje się krew, to może komuś pójdą zwieracze na Tamexie... Czekamy
Pozdrawiam
Misiek
Z całym szacunkiem Panie Turku, ale opowiadasz bzdury. Większość kontraktów jest z 2021 roku. Poza tym teraz firmy się zabezpieczają, żeby nie powtórzyła się historia z 2018 roku. Tamex to nie spółka, która jest na rynku od roku. A jak chcesz sprzedać swoje akcje po 50 gr, to chętnie kupię cały pakiet :)
50 tysięcy akcji od 6 lat i brak sprzedaży przy zarobku rzędu 700% gdy Tamex latał ponad 3 PLN a chęć sprzedaży teraz w dołku. Chyba jednak ktoś tu sprzedał już swoje akcje i czeka na peronie...
Oczywiście mogę się mylić...
I przebijam ofertę Oli. O całe 100%! A co mi tam...
Pozdrawiam
Misiek