STF po zaliczeniu 50% korekty wraca do wzrostów. Tęgie głowy zauważyły, że STF może stanowić okazję inwestycyjną i dalsze zbijanie kursu ( zlec. po 600 szt. akcji) jest bezskuteczne. Skąd ten pośpiech ? Fe też zakończyło korektę i zaczyna nową falę wzrostową. Jest O.K. :)
Dnia 2021-11-25 o godz. 17:51 ~done napisał(a): > ... ciekawe czy wyniki będą przed sesją.
60 mln w I półroczu 2021 zapowiadane wstępne wyniki za III kwartał 24 mln przypuszczam bez Izostału z Izostalem 27 28 mln czyli łącznie III kwartały blisko 90 mln. (5 zł na akcję za III kwartały)
@goldfin2, aha, bo wczoraj wieczorem pisałeś, że STF wraca do wzrostów i widać pośpiech. A dzisiaj już: "Jeśli ktoś teraz liczy na wzrosty to nie teraz".
Ale Ty zrobiłeś to dwukrotnie i to dzień po dniu (Twoje posty wyżej z 25 i 26 listopada), więc nie wiem, komu zarzucasz wyciąganie wniosków po jednej sesji.
W poniedziałek jak zacznie rosnąć, to znowu ogłosisz powrót trendu wzrostowego?
Sorry, że się czepiam, ale jestem przewrażliwiony na takie zagrywki.
Dobrze zauważyłeś że się czepiasz. O jakich zagrywkach mówisz, tu brak zmienność. Akcje trzeba mieć i za rok sprawdzić stan konta i tyle w tym temacie.
Dnia 2022-01-02 o godz. 10:43 ~ToKo napisał(a): > Czy ktoś może mi wytłumaczyć skąd taki duży wzrost zysku netto w 2021? > > > > Przychod podobny jak w 2020 i 2019 a zysk netto 4 razy większy. > > Z czego to wynika?
Popatrz na rentowność za 12 m--cy IV kw.2020-III kw 2021 ponad 10%