To odszkodowanie krasnoludki wisi już, z lat i tyle jeszcze powisi także nie podniecajcie się zbytnio. Widać, że niektórzy grają na wyobraźni i marzeniach, a nie ma analitycznym umyśle. Jeszcze łysy to rozumiem bo po jego wpisach to można się spodziewać, że chłop nie za bystry ale ty zw ? Miałem cię za bardziej kumatego szczególnie jak piliśmy razem % i dość elokwentnie się przy tym wypowiadales
ler ty się wykazałeś analitycznym umysłem nie kupując po 3,60. wykazałeś się także analitycznym umysłem sprzedając z 5% zyskiem a pewnie i mniejszym procentem, bo się przestraszyłeś korekty. rekin finansiery normalnie, hehe.
a sprawa trwa dwa lata. ja też jestem w trakcie postpowania sądowego, czasem o tym zapominam, bo tak długo to trwa, hehe. tak działają sądy niestety. to będzie bonus dla tych, którzy są tu na długi termin. mają dzisiaj po 30% zysku i nie drżą im ręce ze strachu jak kurs spada o kilka procent. ty jaj nie masz, grasz na hot doga. tacy też są potrzebni, żeby pompować kurs. hehe. dzięki takim jak ty zarabiamy.
Zgadzam się z Tobą w 100%. Każdy kto chce zainwestować niech poszuka, poczyta i sam podejmie decyzję. Tutaj mieliśmy do czynienia z totalnym buractwem w okolicy 3,60 na czele z lerem. Teraz coraz więcej nowych osób pojawiło się tutaj i każdy coś wyczytał, natomiast mało kto poczytał o spółce całość od kilku lat wstecz. Kto to zrobił załadował się pod korek i śmieje się bo gdzie zarobi w kilka miesięcy minimum 100% a jak mądry i poczeka dłużej to może zbić majątek na akcjach GLC.
Pozdrawiam starą gwardię i nowych myślących inwestorów, którzy trzymają albo dokupują bo dalej jest promocja.
Wpadło parę groszy, a co dokupiłem jeszcze po 5,39. Średnia minimalnie podskoczyła bo to tylko 572 akcje ale kupka już spora i jak znów wpadnie luźny grosz to kupię bo przyszłość tutaj jest różowa.