No widzimy ze wkleiłeś ...nie wiem jak reszta ale.ja widzę ze dalej manipulujesz jak ci wygodnie ...każdy wie ze succubus spadł bo było bundle z soundtrackiem w promocji i miało dobre miejca w top w tym czasie
Spadło, bo iles tysięcy spólek było przecenionych , a Succubus wtedy nie. I spadek w takiej sytuacji jest rzecza normalną.n Pierwsze słyszę, zęby z pwoodu bundla gra spadła o 1000 pozycji w kilka godzin i dziwnym trafem z końcem promocji na Halloween.... nagle znowu wskoczyła na dawne miejsce. Tylko ktos kompletnie odklejony może wierzyc w taki kit i jesszcze go wciskać. Teraz Succubus nei spadł, a nawet skoczył , bo ma promocję I zapewne sprzedaż też ma duzo lepsza niż powiedzmy z tydzień temu, kiedy miuał 3xx miejsce na GTS, jak to zawsze na promkach.
Prison spadł jeszcze mocniej wczoraj i jakoś nie wymyślam "usprawiedliwień" tego co było oczywiste od samego początku.
Spadło przez promocje to wiadomo ale było też halloween special czyli succubus plus soundtrack do gry.. ktore było na pozycjach 200-500. Ciezki koles z ciebie. MASAKRA.
Ten gość nie umie normalnie rozmawiać...pisze się mu fakty a ten jedynie co potrafi to obrażać i wyśmiewac jak coś nie jest po jego mysli...wszyscy tu potwierdzą że było halloween special jako bundle i w czasie wyprzedaży wymieniło normalna wersję gry na niezłych pozycjach na globalu...wiadomo że była też wyprzedaż ale to tez mialo wpływ bo bundle było właśnie na PROMOCJi geniuszu...bzdety to ty piszesz wczoraj udowodnilem ci kłamstwo gdzie kłamałeś o komentarzach succubusa...heh
Dla graczy robi roznice jak widac. Ale licząc ze w trakcie Wyprzedażybsorzeda sie 3* wiecej gier niz normalnie w tym czasie to te 27 procent upustu da 2* wiekszy przychód wiec to sie opłaci i to bardzo. Zobaczymy jak będzie w weekend ale wyglada to bardzo dobrze.
Znow w poscie zaczyna sie dziwna dyskusna o tym co bylo miesiac czy 2 temu. Payrzmy co jest teraz i co będzie.
Okazuje sie ze potencjał sprzedaży gry na obnizce jest bardzo duzy. Spadek ceny na 70 bardzo podniósł sprzedaz widac to po przyroscie komentarzy w ciqgu doby ponad 40. Takze ten projekt jednak będzie sporym sukcesem dla studia. Konsole juz niedlugo a gra sie sprzedaje i bedzie sprzedawac dobrze. Mi to wystarcza, a rozkminianie ile w danym dniu bylo miesiac temu na prisobie i sukubusie w porownywalnych dniach nic nie daje. Inne gry inne ceny według mnie ze wzgledu na tematyke obie zarobia sporo. Ale to będzie widac w kolejnych miesiacach.
No jestwm mile zaskoczony jak jeszcze duzy potencjał do sprzedaży jest w grze.
To bardzo dobrze wróży na przyszlosc w sprzedaży na steame i na konsolach