Dziękuję, jeszcze kilka miesięcy temu nigdy bym nie powiedział, że dobiorę tak dużo na tak niskich poziomach i zjadę cenę uśrednioną tak niziutko, jesteście najlepsi.
Tu potrzebna jest sesja z wolumenem 100-200 tys akcji,Rynek akcji ogólnie sie psuje,więc to byż może dobry moment na spółki ,które były omijane przez ostatni rok-Afhol pasuje idealnie .
Dnia 2021-11-24 o godz. 14:42 ~Michał napisał(a): > Dziękuję, jeszcze kilka miesięcy temu nigdy bym nie powiedział, że dobiorę tak dużo na tak niskich poziomach i zjadę cenę uśrednioną tak niziutko, jesteście najlepsi.
Nie mów hop Panie Michale :) Twoja karawana już dawno powinna gdziekolwiek dotrzeć, a zakopała się totalnie w piachu i nie może ruszyć… Czarna dziura też jest tu możliwa, czego Ci nie życzę:))) Uśrednianie to dobra broń, ale są przypadki gdzie się nie sprawdziła, więc wrócę do początku, nie mów hop :)))
Dnia 2021-11-28 o godz. 23:51 ~JJJ napisał(a): > Dnia 2021-11-24 o godz. 19:45 ~Xyz napisał(a): > > Ja dziś podziękowałem , za duży tu muł , szkoda mi czasu , stratę odrobię na Mercatorze > > a ja na Mabionie - od dłuższego czasu - ale wrócę przy cenach 4.xx
Jak będzie 4.xx to znaczy, że może być i 2.xx :) Nie tykaj g…., szkoda czasu, jak można szybciej i więcej, to zostaw to inwestorom w spodniach z kancikiem :)
Dnia 2021-11-24 o godz. 14:42 ~Michał napisał(a): > Dziękuję, jeszcze kilka miesięcy temu nigdy bym nie powiedział, że dobiorę tak dużo na tak niskich poziomach i zjadę cenę uśrednioną tak niziutko, jesteście najlepsi.
Nie ma sprawy :) Dzięki za miłe słowa, nie myślałem, że aż tak komuś się to spodoba :) Jak tak, to czynię dobro dalej, dobierajcie ku pokrzepieniu portfeli :)