• Znowu was powieszą Autor: ~Juhas [46.204.17.*]
    Kolejne już przetasowanie w wewnętrznym "akcjonariacie" aby podreperować raport roczny spółki która totalnie nie jest rentowna tak żeby nie uchodziła wprost za bankruta. Po raz kolejny się na to nabieracie, gratuluje. Puszczają między sobą tanie akcje po cenie 4 groszy a potem łykacie je po 14gr sztuka jak pelikany. Aktualna racjonalna wycena tej spółki to 6 groszy za akcje i do tego dążymy. Pozdrawiam.
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~No [212.47.248.*]
    Dążysz? Po co wyjesz, bylo podbierać przy 10gr a niectersz troszczyć się naucz się myslec
  • Re: Znowu was powieszą Autor: s3kawka [185.63.110.*]
    Juhas, dobre rady zawsze w cenie.
    Weźmiesz za nie odpowiedzialność finansową?
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Juhas [46.204.17.*]
    Pisałem tu już rok temu jak było po 20 groszy że spada na 8.
    Każdy decyduje za siebie. Ja wiem jedno, z januarym zawsze przegrywasz, to jest człowiek który nie prowadzi obecnie ani jednej RENTOWNEJ spółki.
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Hmm [94.254.206.*]
    To po co się spuszczasz znowu,akvjin8e chcesz a marudzisz najwiecej, było brać w ciszy
    Nie mów że kupiłeś po 14gr. Kupa smiechu
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Hmm [94.254.208.*]
    Gosciu ja dawno kupowalem gdy latało na 10gr a ty przychodzisz i placzesz.
    Po co sie spuszczasz, bylo myslec, gdzie byles wcześniej marudo
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Haha [51.195.151.*]
    1200zeta zarobione bez wysilku a ty juhas, zarobiles, chyba nie stąd ujadanie. Razy kilka takich spółek i kasa się kręci
    Za 1200zeta to mi się nie opłaca otwierać maklera przyjacielu. Pozdrawiam i życzę szczęścia w kółkach na spółkach Pana Januarego.
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Hmm [5.173.248.*]
    Juhas nie osmieszaj sie, gdzie byles jak w zeszlym roku kroiło się kase na januarego i spolkach, pompy solidne i zyski.
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Haha [51.15.92.*]
    Tobie się nie oplaci mi tak bo takich transakcji przeprowsdzam duzo. Sumarycznir6kada taks ze możesz pomazyc. Kozystasz z aplikacji maklera wez sie nie osmieszaj.

Musiales juhasku sporo umoczyc u januarego bo boli cie ze zakladasz sapiace watki.
    W hossie covidowej na januarym i covidowych krocie się zarabiało tylko trzeba praktykowac haha
  • Re: Znowu was powieszą Autor: s3kawka [185.63.110.*]
    Gratuluję zarobku,ale dlaczego starasz się poniżyć Juhasa?
    Niepotrzebne to i źle o Tobie swiadczy
    Chłopak musi się dowartościować. Widocznie nie zarabia tak dużo jak twierdzi
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Haha [107.189.30.*]
    A kto tu kogo poniża , ja sie zawsze nabijam z takich . Po co wlazi i marudzi zena januarym się nie zarabia haha
    Od rana gledzi a akcji nie chce. Wszedzie takich pelno. Gardza 1tys,gardza 5tys,gardza 20tys zl milionerzy sami od marudzenia.
    Wskakiwal pewnie w locie i mu zal, zobaczył zielen i przyszedł ujadac haha.
    Biedaczyno caly rok mogles niezly hajs wycisgnac czy to u januarego czy na covidach czy jeszcze innych, w takiej hossie wówczas tylko pazerni tracili.
    Zobacz 4mass jaki placz gdy okręt zatonął, na covidach do dzis siedza takie juhasy i ujadaja.
    Pazernosc gościa zgubiła haha.

Wtopiles to wez to na klatę i nie placz jak to zle na spolkach januarego bylo
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Jaja [141.95.52.*]
    Zgadzam się z haha. Spółki gdzie był January pięknie napompowali i byle leszcz mógł zarobić ładnie ale fskt pazerni byli, mało im to wtopil oszczędności życia :)
    Taraz latają po forach i się dowartościowują jak np autor wątku.

Czemu nie zbierałeś juhasie w ciszy, gardzisz kilkoma tysiącami aż nie chce ci się maklera włączyć? W ogóle jak można taki badziew używać, płacić, za nic. Przenieś te miliony do porządnego biura :)
    One już tam są. To biuro na szczęście nie nazywa się jr holding. Po raz kolejny pozdrawiam, życzę mniej zawiści w życiu i samych zysków jak do tej pory
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Ej [107.189.30.*]
    Juhas to kolejny milioner fantasta co gardzi zyskami rzędu 500-2000zl. To co tu robisz milionerze?
    W obecnej sytuacji na giełdach zajmowanie krótkich pozycji jest bezpieczniejsze, zgarniasz mniej ale częściej i kasa przy tyłku.
    Gratuluję 1200, ja tu 500 plus kilka innych spółek i 1900 za 2dni.
    A ty juhasie ile za miesiąc? 200k czy może milion?

Ile umoczyles na Januarym że zawiscisz innym.
    Zbyt dużo. Ja wam nie zabieram, cieszy mnie ze potraficie zarobić na jego spółkach. Nie jest to łatwa rzecz. Szczerze gratuluje umiejętności wykrecenia kółka na hornigoldzie.
    Niestety wiele osob nie miało tyle szczęścia i potraciło spora kasę na jego obietnicach, które zweryfikowała rzeczywistość. Ten człowiek nie potrafi prowadzic biznesu, jedynie opowiadać bajki i naciągać naiwnych inwestorów na finansowanie tych bajek. Zadna że spolek w jego portfelu nie jest obecnie rentowna. Ani jedna nie przynosi zysku z działalności operacyjnej. Możecie się śmiać do rozpuku, ale przez działalność tego pana ludzie tracą zaufanie do polskiej giełdy i kapitał z niej odpływa, szczegolnie z segmentu NC. W długim terminie na takiej sytuacji nikt nie zyska.
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Hmm [5.173.248.*]
    A od kiedy to się ufa prezesom spółek?
    Kręcili spółki to trzeba było korzystać.
    Nie będę ci tłumaczyć dlaczego pakowałem przy 10gr itd
    Hossa w 2020 wywindowala index nc w kosmos więc nie dziw się że wraca to do normalności.
    Ludzie zakładali konta, grupy na fb, rzucali się na akcji bez opamietania windując wiele spółek o kilkaset procent. Robili grupie windowania ba grupach vop itp. Ostrzegali ze to euforia i nierealne wyceny.
    Przyjrzyj się obrotą na nc przed hossa w w 2020, pomin ten strzał w górę na nc podczas hossy "covidowej"w 2020 i zobaczysz gdzie zacznie się akumulacja. Poszukaj dobrych, rokujących spółek, obserwuj, wiele juz wraca do poziomu z przed hossy w 2020.
    Obecna sytuacja na świecie dociska pasa.
    Masz takie przeceny na niektórych, zbieraj powoli i czekaj a zarobisz na long.

Dywersyfikuj portfel i bez łakomstwa to zarobisz.
    Ale jak ci się nie chce otwierać maklera dla tysiaka czy dwoch i wolisz czekac na wielki zysk to trodno. Rownie dobrze szybko mozesz wtopic pakujac wielki kapital w spekulwcyjne spolki.
    Mniej a częściej i bezpieczniej ktos tu pisal. Gielda wymaga poświęcenia i cierpliwosci.

Powodzenia.
    Dzięki, może kiedyś nauczę się grać jak wy. Jak do tej pory to staram się analizować fundamenty spolek i wchodzić w te dobre większym kapitałem, ale ta strategia na NC się nie sprawdza, z powodu takiego że kapitał odpływa z całego segmentu giełdy. Odpływa niestety przez niechęć inwestorów mniejszościowych, a czym ona jest spowodowana juz pisałem.
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~JJ [5.173.114.*]
    Tutaj wszyscy maja rację. Przy obrotach 50-100 tys można za "parę złotych" wywiadowczych albo zwalić kurs o 50% czego przykład mamy w ciągu ostatnich 2 dni. A co będzie dalej? Na pewno ktoś będzie mógł powiedzieć "a nie mówiłem? "
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Juhas [46.204.4.*]
    Wczoraj +30% dzisiaj -18%, klasyka na spółkach JC
  • Re: Znowu was powieszą Autor: ~Haha [51.15.92.*]
    Sorry za błędy, poproś miodka to ci poprawi haha
[x]
HORNIGOLD 40,33% 0,04 2023-05-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.