A taki poprostu nagania, że ciężko kupić powyżej 8 zł
Dzisiejszy wolumen poniżej 8 zł wyniósł powyżej 8.000 akcji. Prawie 9.000 akcji można jednym ruchem ściągnąć do 9 zł.
Mało naganiacze?
Masakra z wami.
I co to naganiaczu poprostu zmienia, że dzisiaj info się pokazało.
I dlaczego naganiaczu poprostu "dopiero dzisiaj "?
A niby kiedy miało info "się pokazać" jak dzisiaj odbyło się Zgromadzenie?
Wczoraj naganiaczu?
Na szerokim zwała zagraniczni uciekają bo złoty leci w dół, to i tu się obrywa ja w takich chwilach osobiście dobieram poniżej 7.5 bo ostatecznie sprzedam z dużym zyskiem :)
Masakra ile ci płaci nasz cfo za takie posty, widać że chcą jeszcze skupić póki cena niska. Pamiętajcie że ibfo zawsze mają pierwsi i wiedzą szybciej. To dla nich masakra dzień w dzień po kilka postów klepie strasząc was byście oddawali do ich koszyka.
Pisanie o faktach nazywasz straszenie naganiaczu?
A czy cały wczorajsza wolumen nie został zrealizowany poniżej 8 zł.
Czy kolejny naganiacz po prostu, nie naganiał, że trudno kupić powyżej 8 zł ?
To pokaż mi jarko naganiaczu mój wg ciebie naganiający wpis.
Człowieku tu nic się nie dzieje, nikt nie chce za bardzo ani sprzedawać ani kupować więc nie wiem co chcesz osiągnąć, to nie jest wydmuszka, tu większość ludzi wie po co siedzi i siedzi długo, daj żyć . Chcesz wejść- wchodź poniżej 8 skoro to nie problem, uważasz, że będzie spadac- czekaj na 6, ale przestań się codziennie produkować jaki tu dramat, bo do dramatu to tu daleko..
Nie każdy widzi. Niektórzy widzą klawiaturę, monitor i nagonkę, którą muszą oddwalić codziennie.
I dlatego te fakty trzeba przedstawiać żeby pokazać ten fałsz szerzony na tym forum przez kilku "forumowiczów ", w tym wielonikowców.
Tak jarko od początku listopada, prawie nikt nie naganiał.
To chyba nie piszesz o tym forum albo mocno nieobiektywny jesteś i potrzeba zarobku pozbawia ciebie zdrowej, chłodnej, a tym samym w miarę obiektywnej oceny.