Dnia 2021-11-24 o godz. 10:53 ~slc napisał(a): > niech się produkują. Mielu się wypowiedział już raz co sądzi o trollach w bankiera. > mi sie nie spieszy a jak kółkowiczów boli dupa to ich sprawa.
I to jest opinia "znafcy" inwestowania. Tobie może się nie spieszy ale za to inflacja pięknie zjada te Wasze oszczędności skoro kurs nie rośnie, a PLN z każdym dniem traci wobec USD :D Serial Cleaner okaże się lipą i pięknie tutaj wtopicie a ja będę się napawał. HAHA
Dnia 2021-11-24 o godz. 14:34 ~makabrra napisał(a): > Dnia 2021-11-24 o godz. 10:53 ~slc napisał(a): > > niech się produkują. Mielu się wypowiedział już raz co sądzi o trollach w bankiera. > > mi sie nie spieszy a jak kółkowiczów boli dupa to ich sprawa. > > I to jest opinia "znafcy" inwestowania. Tobie może się nie spieszy ale za to inflacja pięknie zjada te Wasze oszczędności skoro kurs nie rośnie, a PLN z każdym dniem traci wobec USD :D > Serial Cleaner okaże się lipą i pięknie tutaj wtopicie a ja będę się napawał. HAHA >
A co Cie interesuje co ja robię ze swoimi pieniędzmi? Na kursie euro zarobiłem już tyle że bys się zdziwił, a to że mi kilkadziesiąt tysięcy akcji DDi od kupna za 1,6pln się buja w takim przedziale jak teraz to moja sprawa a nie Twoja. Ja mam założenie z tą spółka, które podjąłem przy kupnie akcji, że do premiery chciałbym aby akcje doszły do 2pln/akcja. To założenie w moim mniemaniu nie jest zagrożone. Napawaj się, na zdrowie.
Dnia 2021-11-24 o godz. 17:17 ~Wwl napisał(a): > Tym wpisem też przyznales że nie wierzysz w prezesa i jego strategie. Podbitka na 2 zł i będziesz sypał. Hahahaha
dalej wierzysz tylko w swoją narrację, gdzie ja napisałem że będę sypać?