• ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~Czarek [92.3.67.*]
    Czy ktoś z Was wie, jak się zalogować do notowań ePROMAK ?

Nie mogę uruchomić aplikacji ePROMAK. Zalogowałem sie do PKO Supermakler używając kodu SMS, ale nie wiem jak uruchomić notowania. Ktos wie ?
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~gram [31.0.64.*]
    dzwoniłem
    ePromag ma być zlikwidowany ... bedzie tylko ten nowy supermakler
    to KATASTROFA
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~andy [31.135.199.*]
    Też się zgadzam, że nowy to katastrofa. Będę szukał biura, które będzie miało jeszcze epromak, chociaż chyba inne też chcą się z niego wycofać
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~Olejeich [31.60.41.*]
    Loja zlodzieje jak na batorym i tylko utrudniaja. Ale jaki zarzad takie wszystko do okola. Tylko licza kase w swojej kiszeni . ci na gorze nie lolicza sie z nikim.
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~Sos [94.254.231.*]
    Po zalogowaniu rozwijasz zakładkę z numerem rach maklerskiego, klikasz przejdz do supermakler, w supermaklerze rozwijasz zakładkę rynek i tam wybierasz, epromak professional.
    Nie ma za co.
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~gram [31.0.64.*]
    SOS ... JAK NIE WIESZ O CO CHODZI TO NIE ZABIERAJ GŁOSU
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~Sos [94.254.231.*]
    Jak będziesz taki niemily to nawet nowy supermakler ci przestanie hehehhe
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~Czarek [92.3.67.*]
    Dnia 2021-11-22 o godz. 17:25 ~Sos napisał(a):
    > Po zalogowaniu rozwijasz zakładkę z numerem rach maklerskiego, klikasz przejdz do supermakler, w supermaklerze rozwijasz zakładkę rynek i tam wybierasz, epromak professional.
    > > Nie ma za co.

Dziękuję za odpowiedź. Niestety robiłem to używając przeglądarki Edge, a ta przeglądarka nie obsługuje aplikacji notowań ePromak Professional. Zalogowałem się poprzez Mozillę i teraz wszytko działa.

Nie rozumiem jedynie dlaczego dostępu do notowań nie można mieć z poziomu nowej wersji Supermaklera, która moim zdaniem jest lepsza i bardziej intuicyjna, i trzeba przełączyć się do starej wersji, by uruchomić notowania.

• Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~Akcjonariusz [31.60.3.*]
    U mnie tez na mozilli probowalem odpalic i nie dziela po komunikacie przekroczony czas logowania
  • Re: ePROMAK NOTOWANIA Autor: ~Promak [37.248.160.*]
    U mnie jest tak samo. Jeżeli nie będzie ePROMAK to przechodzę do innego DM.
[x]
PKOBP -1,60% 96,84 2026-05-19 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.