dobrze że wróciłeś PIEROŻKU brakowało tych wpisów mobilizujacych do zakupu na ukrytym masz SELL po 80,20 spróbuj to rozebrać jak widzisz przyszłosc pep?
Dnia 2021-11-23 o godz. 11:42 ~cien napisał(a): > dobrze że wróciłeś PIEROŻKU brakowało tych wpisów mobilizujacych do zakupu > na ukrytym masz SELL po 80,20 spróbuj to rozebrać > jak widzisz przyszłosc pep? > WYBACZ ALE NIKOGO I NICZEGO NIE ZAMIERZAM ROZBIERAĆ, JA TYLKO Z ŻYCZENIAMI, A PRZYSZŁOŚĆ PEP ZAWSZE WIDZĘ, TO DOBRA SPÓŁKA JAK NA POLSKĄ PONURĄ GIEŁDĘ, TU JEST ZIELONYM DO GÓRY. NO GDYBY TAK SILNIK DO AUT WYPRODUKOWAĆ O SPRAWNOŚCI 90%. TO WTEDY WSZEDŁ BYM, BO WTEDY14 500 ZŁ ZA AKCJĘ BEZ PROBLEMU, A MNIE TO INTERESUJE, NO JEŚLI WRACAM TO MAM PYTANIA DO PANI DOMINIKI, TY CIEŃ PIEROŻKU Z SOKIEM Z BURAKA.
podstawowych określen giełdowych nie rozumiesz wiec widze ze musisz byc wyjatkowo wykwintnym inwestorem zyczenia dla dominiki na forum bankiera skladasz? czy wszyscy zdrowi PIEROŻKU?
czyli chialbys na pep produkowac silniki do aut?, zatem okreslam cie jako postac wybitną, arcymózg strategii
musisz otworzyc firme i rozglaszac to calemu swiatu, nazwa to U WYKWINTNEGO PIEROŻKA
A SKŁADAM POZDROWIENIA SZANOWNEJ PANI DOMINICE KULCZYK, WOLNO MI SKŁADAĆ ŻYCZWNIA TAM GDZIE UWAŻAM ZA STOSOWNE. I ŻADNEMU "SOKOWI Z BURAKA" NIC DO TEGO. A ŻE TROCHĘ SPADAŁO, A JA LUBIĘ JAK PEP ROŚNIE, TO SKŁADAŁEM ŻYCZENIA. CIESZY MNIE ŻE BĘDĄ SYSTEMY DO ŁADOWANIA BATERII AUT ELEKTRYCZNYCH, TAKIE STACJE ŁADOWANIA. TO JEST DOKŁADNIE W KIERUNKU JAKI SAM PREFERUJĘ. A SILNIKI ELEKTRYCZNE DO AUT, TEGO NAWET TESLA NIE POTRAFI WYPRODUKOWAĆ, A OGROMNĄ KASE WŁOŻYLI W TECHNOLOGIĘ. JA MAZUR KIEROWNIK WYDZIAŁU WYSOKICH TECHNOLOGII, PRACOWAŁEM NAD TYM JESZCZE W PZL W 1985 ROKU, O CZYM WIEDZIAŁ JAN KULCZYK. TO MILIONY DOLARÓW POSZŁY W TAK TECHNOLOGIĘ JAK SILNIK DO MELEX, I TO NIE KONIEC. SIEDZĘ W TYM OD 37 LAT, A TU DOŚWIADCZENIE LICZY SIĘ I WIEDZA O TECHNOLOGII I HAMOWNI Z ZAMKU KSIĄŻ.
Dnia 2021-11-23 o godz. 17:00 ~cien napisał(a): > podstawowych określen giełdowych nie rozumiesz wiec widze ze musisz byc wyjatkowo wykwintnym inwestorem > zyczenia dla dominiki na forum bankiera skladasz? czy wszyscy zdrowi PIEROŻKU? >czyli chialbys na pep produkowac silniki do aut?, zatem okreslam cie jako postac wybitną, arcymózg strategii >musisz otworzyc firme i rozglaszac to calemu swiatu, nazwa to U WYKWINTNEGO PIEROŻKA
PANIE UJ Z FILMU "GOŚCIE GOŚCIE" JA PODSTAWOWYCH OKREŚLEŃ GIEŁDOWYCH NIE ROZUMIEM? JAK JA BYŁEM NA GPW W 1994 ROKU TO PANA cień NIE WIDZIAŁEM, A W 2001 W MAJU JAK ZAPROPONOWAŁ MI FED ANALIZY WIG 20, TO GRAŁEM NA FUTURE NA WIG 20 TAK 20% OBROTU MIAŁEM, TYM INSTRUMENTEM NA GPW. JAK W 2001 11 WRZEŚNIA UDEŻONO W WIEŻOWCE, TO MIAŁEM OPCJE NA SPADEK WIG 20 TAK 1400 OPCJI. A W BM BPH JAK PRZCOWAŁEM TO POSZŁO Z 55 ZŁ 1175 ZŁ. NO MOŻE TO JACYŚ PAŃSCY COŚ NOWEGO W NAZEWNICTWIE WYMYŚLILI. BO JAK DOSZEDŁEM Z BM BPH S.A. TO SKOŃCZYŁO NA 25 ZŁ I BANKRUT.