• A ja kupuję !!!!!!!!!!!!!! Autor: ~optymista [83.31.223.*]
    Na całej giełdzie nie ma lepszej okazji inwestycyjnej.
    Tyle w temacie.
    Teraz giełda będzie pikowała ze 3 lata do dołu.Co byscie nie kupili to i tak bedzie w plecy.A na IDH napewno zarobie już niebawem.Spółka mocno przeceniona nie balon nadmuchany na giełdzie.Aktywa 11 razy większe od wyceny akcji,spółka dobrze działa ma przychody ma zyski i kontrakty.A to że ktoś ma okazję na 2 fixach ciągnąć w dół i skupuje to bardzo dobrze wróży dla kursu.To jest NC tu są inne zasady akcji mało notowanych tak więc jak animator będzie miał na rachunku 90 procent skupionych akcji z FF to dopiero szarpnie z 900 procent w 2 tygodnie i wtedy wam odsprzeda i znowu kurs bedzie pikował w dół i tak w koło Macieju -jak na kazdej spółce.Dla przykładu dam wam SERINIUSA zszedł poniżej 20 groszy i w 3 tygodnie poszedł na 2 złote. i scenariusz jak pisałem.
    Pozdrawiam
    Sciskamy kciuki i kibicujcie mojej inwestycji.
  • Re: A ja kupuję !!!!!!!!!!!!!! Autor: ~jasiek [37.248.139.*]
    hmmm powodzenia za pol roku zaczniesz mówić inym głosem ...łabędzim ....witamy na pokładzie ...ot wdepleś w niezłe govno
  • Re: A ja kupuję !!!!!!!!!!!!!! Autor: ~optymista [83.31.223.*]
    ja nie wdepnołem w żadne gó... ja poprostu rozważnie zainwestowałem.Zawsze kupując spółkę kieruję się wpisami na forum im bardziej potęzne ubliżające wpisy tym bardziej pewna inwestycja.
    Jak na forum z ludzi są już rozwścieczone zwierzęta bez ograniczeń słownych to sygnał do kupna pewny.
    Niedługo pogadamy i sie przypomnę.
    Trzymam kciuki za swoją inwestycję.
    Fajna spółka dla mnie pewna inwestycja.
  • Re: A ja kupuję !!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Zainteresowany [37.30.97.*]
    Jak skoczy o 900% to wyślę Ci dobra ruda:)
    ok po flaszce angielskiej wódki na rudych myszach .Zobacz akcje odbierają nawet obroty są zawsze koło 10 tys i więcej co na nc nieraz po miesiącu nie ma wogule na wielu spółkach nawet 1 złotówki obrotu..Dziś prawie 20tysi za miesiąc 100 tysi obrotu i spokojnie jest ok.
  • Re: A ja kupuję !!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Myśleć [188.146.103.*]
     Re: A ja kupuję !!!!!!!!!!!!!! Autor: ~optymista [83.31.223.*] 2021-11-22 19:54
    (...)Zobacz akcje odbierają nawet obroty są zawsze koło 10 tys i więcej co na nc nieraz po miesiącu nie ma wogule na wielu spółkach nawet 1 złotówki obrotu..

"wogule"

Nie no analfabetyzm to mało powiedziane.
    Jak taka masz wiedzę o giełdzie jak o podstawach języka polskiego, to daj sobie spokój "inwestowaniem".
    Szkoda twoich i twojej rodziny nerwów.
    właśnie tak się szybko odzywają hejterzy- widzisz kto lepszy ------ Ja------ nic nie możesz czyjejś opini zarzucić to wyszukujesz czegokolwiek aby tylko napisać negattyw. i obrzydzić wpis aby nikt nie daj Boże za dużo dobrego nie przeczytał.
    Tak złapałem nie raz kolejnego heitera, fraiera i nieódasznika życjowego .
    Tacy ludzie cieszą się z kopania słownego po internecie.ludzi,
    A tak propo powinieneś kupić akcje bo jest w/g mojej oceny okazja cenowa.
    O czym można z nikim porozmawiać?
    A co ma zero do powiedzenia?
    Zero.
    piękny MONOLOG teraz na forum wiemy że sam ze sobą rozmawiasz.Piękny MONOLOG dziękujemyże się podzieliłeś jak sam ze sobą rozmawiasz.BRAWO
    Ktoś coś mówił/napisał?
    wogule, wydawało mi się.
[x]
IDH -1,65% 2,38 2025-10-10 15:51:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.