To musiały być zlecenia na kupno po 0,50 albo wyżej. Widział może ktoś jakie były zlecenia na kupno od 8:30 do 9:00? Nie było mnie od rana na giełdzie. Teraz dopiero wszedłem na notowania.
Ale widzę że znowu jest minus. Może się coś szykuje na koniec dnia albo tygodnia?
SESJA Czas Wartość Zmiana Wolumen Numer Typ operacji 08:55:34 0,4940 7,63% - - TKO 08:51:01 0,5000 8,93% - - TKO 08:47:34 0,4800 4,58% - - TKO 08:38:55 0,4800 4,58% - - TKO 08:30:54 0,4690 2,18% - - TKO
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-newconnect/profil-akcji-mce,wId,6828,tab,przebieg-sesji#notowaniautm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
~pan daj spokój, widzimy, że to ty wystawiasz i znikasz przed otwarciem...komu innemu chciałoby sie bawić w kreowanie nieistniejącego popytu ? Jak ci padnie internet przed otwarciem sesji to poczujesz jak zabawa zamienia się w realne K
~ger to nie ja. Mnie dzisiaj do 10:15 nie było na notowaniach. I nie wiem jakie zlecenia były wystawione. Widzę tylko jakie było TKO przed 9-tą z przebiegu sesji. Poza tym nie mam na tyle pieniędzy żeby wystawić duże zlecenie kupna żeby aż o tyle podniosło TKO. Wiszę na Moderncom wysoko na haku. Niestety kupiłem bardzo wysoko w porównaniu z obecną ceną. I jak już to dokupię od 0,39 w dół jak uwalicie cenę jeszcze bardziej. Czekam na tego Mikołaja co pisałeś że będzie cena na 0,39. Sam widzisz kolego że TKO dzisiaj zrobił ktoś inny.................
~ger Ty napisałeś o Mikołaju to nie wiem którego miałeś na myśli???????????????????
Ja w każdym razie czekam aż uwalicie cenę poniżej 0,40 i będziecie wystawiać zlecenia sprzedaży od 0,39 w dół. Wtedy może od Was będą kupował żeby jak najniżej uśrednić bo wiszę bardzo wysoko. I od 1 października nie dokupiłem ani 1 akcji żeby była jasność.......................
~pan ja sie tylko pytałem, czy masz preferencje dot. mikołaja i obrządku - prawosławny, czy katolicki, ...no wiesz i prezenty obfitsze, ale daty różne. Są i zajączki. Died Maroz to niestety lipa , głównie słodycze, od których psują sie zęby i potem może być trudno na randce.
Co do ilosci kasy - nasza grupa szturmowa też jest bez kasy, nawet 3k nie możemy uzbierać pod koniec miesiąca, więc wygląda, na to, że lipa. Ani ty ani my...to chyba jakaś walka w tanim makaronie ...może Brudna_Pała coś wie?
~ger mnie generalnie pasuje żebyście zlecenia sprzedaży wystawiali po jak najniższej cenie. Wtedy sobie uśrednię jak najniżej i szybciej może z haka zejdę. Jak macie zamiar uwalić nawet do przedziału np.0,25-0,30 to daj znać żebym wcześniej nie kupował i większej straty sobie nie robił. Ja poczekam. Nawet do Wielkanocy. Na razie macie zaprogramowane uwalanie kursu bo codziennie ostry zjazd po dobrych wynikach za 3Q. Także zakładam że będziecie zjeżdżać coraz niżej. Jak będziecie tacy mili i pozwolicie kupić np. po 20-30 groszy to będę z Wami trzymał sztamę. Tylko daj wcześniej znać co i jak :-)
nasz drużyna może mieć pakiet max o wartości 3000 zł, ale kurczy się wraz ze spadkiem ceny akcji. Mamy kłopot. Napisz ! pan prosze czy zamknęło się na zielono, czy czerwono, bo u mnie w kompie siadły kolory i nie mam jak rozróżnić