• Biorą. Autor: ~Gaguxx [37.8.231.*]
    Powoli pomału. Żeby nie wystraszyć. Jak wiele się różni od ostatniego skoku. Tutaj klasycznie żre i będzie ciągnęło jeszcze długo. Jak dla mnie lada chwila projekt będzie gotowy (do połowy roku?). Jak się rozejdzie fama to w 2 dni będzie 3 zł.
  • Re: Biorą. Autor: ~op [194.146.4.*]
    Dnia 2021-11-22 o godz. 10:05 ~Gaguxx napisał(a):
    > Powoli pomału. Żeby nie wystraszyć. Jak wiele się różni od ostatniego skoku. Tutaj klasycznie żre i będzie ciągnęło jeszcze długo. Jak dla mnie lada chwila projekt będzie gotowy (do połowy roku?). <
    .....
    Projekt będzie zakończony do 31.01.2022r. to jest oficjalny termin, ale w zasadzie do końca tego roku mógłby zostać zamknięty ponieważ została już tylko "kosmetyka" ale jest termin do 31.01.22 to po co się śpieszyć. Po komunikacie o zakończeniu Projektu
    niektórzy wątpiący trochę będą sobie "pluć w brodę" jak to się mówi ;-))

• Re: Biorą. Autor: ~śżc [178.235.178.*]
    myślę że na 3 zł jeszcze sobie poczekamy, ale ja z każdym kolejnym raportem jaki wychodzi przesuwam sobie w górę kwotę, za którą oddam papier (trochę nazbierałem, jak na taką mizerną płynność to nawet sporo). i jak wcześniej planowałem część zrzucić po 2 zł, tak teraz myślę, że poniżej 3 zł nawet nie będę nic wystawiał. gratulacje dla pozostałych, którzy załadowali się w dobrym momencie. chociaż myślę, że to nie koniec i tu się opłaci potrzymać papier dłużej - dobrym momentem do rozpoczęcia sprzedaży będą moim zdaniem raporty pokazujące, że nowa sieć jest już nasycona i przyrost klientów spowolnił
  • Re: Biorą. Autor: ~antek [46.134.94.*]
    Dnia 2021-11-22 o godz. 14:09 ~śżc napisał(a):

> myślę że na 3 zł jeszcze sobie poczekamy, ale ja z każdym kolejnym raportem jaki wychodzi przesuwam sobie w górę kwotę, za którą oddam papier (trochę nazbierałem, jak na taką mizerną płynność to nawet sporo). i jak wcześniej planowałem część zrzucić po 2 zł, tak teraz myślę, że poniżej 3 zł nawet nie będę nic wystawiał. gratulacje dla pozostałych, którzy załadowali się w dobrym momencie. chociaż myślę, że to nie koniec i tu się opłaci potrzymać papier dłużej - dobrym momentem do rozpoczęcia sprzedaży będą moim zdaniem raporty pokazujące, że nowa sieć jest już nasycona i przyrost klientów spowolnił.....
    ...
    Zapełniał to będzie już BRANŻOWIEC
[x]
SFERANET -2,86% 4,42 2023-07-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.