Powoli pomału. Żeby nie wystraszyć. Jak wiele się różni od ostatniego skoku. Tutaj klasycznie żre i będzie ciągnęło jeszcze długo. Jak dla mnie lada chwila projekt będzie gotowy (do połowy roku?). Jak się rozejdzie fama to w 2 dni będzie 3 zł.
Dnia 2021-11-22 o godz. 10:05 ~Gaguxx napisał(a): > Powoli pomału. Żeby nie wystraszyć. Jak wiele się różni od ostatniego skoku. Tutaj klasycznie żre i będzie ciągnęło jeszcze długo. Jak dla mnie lada chwila projekt będzie gotowy (do połowy roku?). < ..... Projekt będzie zakończony do 31.01.2022r. to jest oficjalny termin, ale w zasadzie do końca tego roku mógłby zostać zamknięty ponieważ została już tylko "kosmetyka" ale jest termin do 31.01.22 to po co się śpieszyć. Po komunikacie o zakończeniu Projektu niektórzy wątpiący trochę będą sobie "pluć w brodę" jak to się mówi ;-))
myślę że na 3 zł jeszcze sobie poczekamy, ale ja z każdym kolejnym raportem jaki wychodzi przesuwam sobie w górę kwotę, za którą oddam papier (trochę nazbierałem, jak na taką mizerną płynność to nawet sporo). i jak wcześniej planowałem część zrzucić po 2 zł, tak teraz myślę, że poniżej 3 zł nawet nie będę nic wystawiał. gratulacje dla pozostałych, którzy załadowali się w dobrym momencie. chociaż myślę, że to nie koniec i tu się opłaci potrzymać papier dłużej - dobrym momentem do rozpoczęcia sprzedaży będą moim zdaniem raporty pokazujące, że nowa sieć jest już nasycona i przyrost klientów spowolnił
> myślę że na 3 zł jeszcze sobie poczekamy, ale ja z każdym kolejnym raportem jaki wychodzi przesuwam sobie w górę kwotę, za którą oddam papier (trochę nazbierałem, jak na taką mizerną płynność to nawet sporo). i jak wcześniej planowałem część zrzucić po 2 zł, tak teraz myślę, że poniżej 3 zł nawet nie będę nic wystawiał. gratulacje dla pozostałych, którzy załadowali się w dobrym momencie. chociaż myślę, że to nie koniec i tu się opłaci potrzymać papier dłużej - dobrym momentem do rozpoczęcia sprzedaży będą moim zdaniem raporty pokazujące, że nowa sieć jest już nasycona i przyrost klientów spowolnił.....
...
Zapełniał to będzie już BRANŻOWIEC