• Na swoje babka Autor: ~Yogi [79.186.192.*]
    Bądz tu mądry i pisz wiersze .... z jednej strony wygląda, że to ostatni moment, żeby wejść poniżej 0,35 przed rajdem na 0,45 a może nawet kawałek dalej, z drugiej .... jeśli pirolenie o kółeczkach i zwałach jest prawda to może jednak ostatni moment, żeby pozbyć się tego powyżej 0,30 ....

ten papier to sport ekstremalny jest :D Pozdrawiam umoczonych! :D
  • Re: Na swoje babka Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    ludzie myśleli, że po przejęciu browaru będzie to to kraina mlekiem i miodem płynąca. milionowe zyski. a trzeba pamiętać, że jest to browar rzemieślniczy. trzeba czasu. stąd reakcje po raportach. a tutaj trzeba dużo odbudować. naprawić. czyli inwestycja na dłuższy termin. teraz krew leje się na dużych spółkach, kapitał ucieka, fundusze wywalają i może ulica zacznie się interesować takimi papierami jak czarnków. na bananie jest o ile pamiętam 600 spółek. i niestety niewielu jest chętnych na akcje naszej perełki. brak zainteresowania sprawia, że ludzie zniecierpliwieni sprzedają. jeśli jesteś pewien tej inwestycji i chcesz posiedzieć dłużej to poustawiaj koszyczki na różnych poziomach, do któregoś coś wpadnie. tutaj kupujący są na lepszej pozycji. ja też coś dokupię jak sprzedam waluty.
  • Re: Na swoje babka Autor: ~pawel [159.205.241.*]
    tu s kółkami tez ciezko. :) dla wytrwałych. zeby cos takiego zrobic to i dwa tyg moze trwac. dzieje sie cos jak kilka osob wyrzuci na raz od 40 do 140 k
    pojedyncze strzały dzienne na kilkaset akcji ponizej 0,30 to tylko szybkie strzały.
    wiekszosc jak widac dlugoterminowców

a zaklad jak widac z raportu wychodzi powoli na prostą chociaz jeszcze co prawda na minusie ale i inewstycje tez jakies zaczał
  • Re: Na swoje babka Autor: ~AUDI [77.166.243.*]
    predzej ursus urosnie
  • Re: Na swoje babka Autor: ~pawel [46.204.86.*]
    az tam zajrzalem. niestety on to chyba agonia
    tu raczej sie rozwijamy
  • Re: Na swoje babka Autor: ~wertjgh [37.30.21.*]
    a ja tam papier w grudniu po 7gr kupowałem jak każdy uciekał,jak ktoś chce uciekać teraz gdy jest nowe rozdanie proszę bardzo tutaj w tydzień nie zarobicie 500%
  • Re: Na swoje babka Autor: ~bronek [79.186.157.*]
    ja sie ciebie nie pytam ile mozna zarobić. Ja sie pytam ile mozna stracic .... :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.86.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Na swoje babka Autor: ~qwretrht [37.30.17.*]
    jak chcesz tracić kasę to może ją rozdaj,dam ci nr konta trochę przelej,akcji BRO dokupie.
  • Re: Na swoje babka Autor: ~Fernando [79.163.255.*]
    Dokup specjalnie dla ciebie przestawilem te moje resztki na aktualne okienko 0,298 .... malutko tego jest .... dokup ..... nikt nie kupi ... to jasne jest .... kupimy po 0,15 i pozniej sprzedamy po 0,25
  • Re: Na swoje babka Autor: ~pawel [37.128.12.*]
    dobra, czekam z wami na te 0,15, wiecej dokupie za to co mam
  • Re: Na swoje babka Autor: ~Fernando [79.163.255.*]
    SPOKO! Pamiętaj tylko później wywalić wszystko po 0,25 bo wyżej już nie będzie .... NIGDY. Znaczy teraz jest jeszcze, ale to już zdaje się koniec! Kontrolnie koszyczek na 0,09 też można wystawić to na ten moment dość bezpieczny poziom moim zdaniem!
  • Re: Na swoje babka Autor: ~pawel [46.204.88.*]
    no i zobaczymy co bedzie po wywaleniu po 0,25
    hehe
  • Re: Na swoje babka Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    teraz podejrzewam będzie okazja do zakupów przed końcem roku. inwestorzy będą sobie ogarniać portfele przed podatkiem. tutaj pewnie też ktoś odda ze stratą, bo ruch na papierze marny i czekanie na jakąś fajną grę na dużych obrotach w najbliższej przyszłości mało prawdopodobne. dzisiaj jeden się wysypałł. Do końca roku jeszcze kilku takich się trafi zapewne. ten co dziś oddał po 25gr wczoraj chciał oddać po 30gr zdaje się. nie obserwuję tko ale takie duże zlecenie na s wczoraj czy tam dzisiaj rano na 30gr mi się rzuciło w oczy.
  • Re: Na swoje babka Autor: ~pawel [159.205.238.*]
    czyzby nowy pulap?

jak skoczy na 0,3 to kto kółka zrobi?
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,09 2025-12-11 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.