• Pisałem kiedyś że Autor: ~Grubu40 [188.146.160.*]
    do końca Listopada sprzedaż będzie na poziomie 100.000 sztuk
    Jak sądzicie czy nie było informacji o zwrocie bo nie nastąpił czy Zarząd poinformuje np o 100.000 sprzedanych kopii ?
  • Re: Pisałem kiedyś że Autor: ~dk [37.47.17.*]
    Wątpię, by nie było zwrotu. Też mnie to zastanawia
  • Re: Pisałem kiedyś że Autor: ~Zenek [62.141.213.*]
    Zarząd był zaskoczony reakcją inwestorów po premierze i zwałą kursu o 50% mimo sukcesu. Wiec po co takiemu akcjonariatowi robić dobrze i podawać informacje do których nie są zobligowani prawnie? Nie szanujecie spółki i jej osiągnięć i potencjału to żyjcie domysłami i szorujcie po dnie.
  • Re: Pisałem kiedyś że Autor: ~Grubu40 [188.147.64.*]
    Ma to sens
  • Re: Pisałem kiedyś że Autor: ~Misio [37.47.19.*]
    To co napisales skłania na pewno do refleksji. Sam mam tu srednia 4.6 co mi sie rzadko zdarza bywac na takim minusie. Ale dokładnie tez bylem zaskoczony skala wyprzedaży po premierze. Niestety jest tu grupa spekulantow co niemilosiernie pompują spółki przed premierami a jesli akcje kupią malo doświadczeni akcjonariusze to skala spadków potrafi byc duża. MadMind przez nich ucierpial ale mam wrażenie ze obecnie sporo z nich jest na haku na P2C bo chyba sami wpadli we wlasne sidla. Sucubus w dniu premiery w porównaniu z gra drago wypadala gorzej, ale obecnie widac po kolejnych ze sucubus mial swietna premierę w trudnym okresie.
    Czy zarząd moze czuc sie zawiedziony postawa akcjonariatu bo sam odbiera to jako sukces a akcjonariat ucieka. Pewnie tak. Ale ci co zoatali mysle ze nie postrzegaja w wiekszosci spółki jako kolejnego miejsca do spekulacji. Ja osobiscie nie mam zamiaru sprzedawac jak zejde z haka. Mam marzenie by za 2-3 lata byc tam gdzie teraz jest bloober a za 5 kto wie
  • Re: Pisałem kiedyś że Autor: ~Misio [37.47.19.*]
    I jeszcze jedno myslac w dlugiej perspektywie to okres zwrotu nie jest tak istotny. On bedzie. A przychody z gry pozwalaja spolce konczyc zaczęte projekty. Bo jesli spojrzymy na to w ten sposób ze spolka zainwestowalala wlasnych 3.8 mln w wytworzenie produktu ktory po 2 miesiąc sie zwraca a potem generuje dalszy zysk. Ale wolenej gotówki spolka ma duzo wiec starczy na dokonczenie 2 gier i zaczecie 3. Sa tu spolki na gamdav ktorym brakuje na pensje dla pracownikow. Tam bym zrozumial takie spadki. Ale bedac 10 lat na gieldzie nie przestaje mnie ona zadziwiac
  • Re: Pisałem kiedyś że Autor: ~Grubu40 [37.30.18.*]
    I jeszcze Void Slayer który za chwile zostanie wydany i on też coś do kasy wniesie , szału się nie spodziewam ale może być różnie i może być wielki hit
[x]
MADMIND 10,50% 0,40 2026-05-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.