• Po raporcie Autor: ~Szydera [5.60.224.*]
    No i jak? Przeczytali już? Podoba się?
  • Re: Po raporcie Autor: ~Szydera [5.60.224.*]
    ps. Droga Lamo: v16? ;)
  • Re: Po raporcie Autor: ~Plankton [185.15.3.*]
    Nie potrafią pisać raportów, suchy i nudny..................ale z porządnym wzrostem,,,,,,,,,,,,, szkoda ze nie przedstawili wizji, ..przypominam żyjemy w erze obrazkowej, są komputery, programy graficzne.itd.. raport wygląda jak pisany na maszynie do pisania nie te czasy.
  • Re: Po raporcie Autor: ~cezgol [188.47.84.*]
    Szczerze, jestem pozytywnie zaskoczony raportem. Po publikacji wyników Columbus byłem pełen obaw, a tu proszę. Zysk większy niż przed rokiem (chociaż dalej widać brak ujarzmienia kosztów), środków pieniężnych również więcej niż analogicznie. Żeby dołożyć łyżkę dziekciu, zobowiązania krótko i długoterminowe wyraźnie wzrosły. To tak na szybko…
  • Re: Po raporcie Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    Nic nowego raport nie wnosi. To że jest lepiej niż rok temu miało by znaczenie dla kursu, gdyby spółka była 3 razy tańsza. A tak, gdy przy rocznym zysku (jak dobrze pójdzie) 5 milionów kosztuje zamiast 50 prawie 150 to perspektywy w najbliższym czasie są słabe. To nie spółka naukowa nic przełomowego raczej nie nastąpi. Przy tej rentowności (dobrze liczę? poniżej 2%) świata nie zwojują.
  • Re: Po raporcie Autor: ~paaulinka [89.64.92.*]
    Jest zly mnie boli, jest ok boli, bol du...
  • Re: Po raporcie Autor: ~PP [5.173.123.*]
    Ja tak zetknąłem tylko i szału tu nie macie. Zobaczcie Raport i infa na WAT. Haha wycena u Was do wyników kosmiczna
[x]
MDIENERGIA -2,97% 0,98 2025-09-12 17:02:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.