Nie sraj żarem, cena jest dobra, ja mam srednia wyzsza mimo ze na otwarciu bralem ( usrednialem ). Kapitalizacja pozwala spokojnie patrzeć w przyszlosc z tą ceną, Cena bylaby dobra nawet gdyby w ogole gry nie zrobili i w ogole MMS nie wydali. Jednak wydali tę grę, nie jest spektakularnie, nawet nie jest dobrze ale gra nie jest obciążeniem dla firmy, zwróci się i zarobi w końcu. Jeśli bedzie longsellerem, wydadzą jakieś DLC, rozwiną tytuł, poprawią conieco to gra będzie żyła w steamie i zarabiała. Czy kurs jeszcze spadnie ? Może i spadnie do 7, 6 czy 5 zł to bedzie możliwość dokupienia, ale nie licz na to że złapiesz dołek. Można stac z boku i czekać na odpał po jakims infie itp. Można usrednic i czekać. To nie jest petrolinvest ze bedzie juz tylko spadało aż do bankructwa. Grunt to nie stac z boku i czekac nie wiadomo na jaką okazję ale policzyć spółkę i wiedzieć KIEDY WYJŚĆ ( kiedy spółka jest juz droga). Ale kazdy niech robi jak chce. Niejeden juz dzisiaj zarobil ponad 30% na P2C :)
Jak zarobil 30% w dzien to super. Inne nastroje sa jednak u tych co kupili za 21 a sprzedali po 6 :-) Chcesz kupuj, nie chcesz nie kupuj albo stoj z boku i patrz. A moja uwaga o ewentualnej stracie jest jak najbardziej na miejscu.
dziś zszedłem poniżej 10zł, uważam dzień za udany, chociaż żałuję, że nie sprzedałem za 22 ale pewnie każdy tak myśli, myślałem, że zakupy poniżej 10zł są niemożliwe a jednak, gratuluje tym co się złapali na PKC - zazdroszczę. spółka przeceniła się o 70%, w tym o 40% przed premierą, akcji tyle się przemieliło, że nawet Łabędź się łapał za głowę, liczę, że przemiał akcjonariatu, miękkich dup...ek wpłynie pozytywnie na spółkę, jutro raport 72h, a obecnie 353 graczy i pare pozycji wyżej na top seller. wierzę w efekt movie games, kisiło się kisiło i z 10 na 100. szkoda, że to nie ta gra, bo liczyłem na sukces.
ktoś tu mądrze napisal " dzisiaj byl dzien zakupow" kto siedzi i czeka na 6, 5 czy 4 złote moze zarbic duzo a moze nic nie zarobic, kto bral dzisiaj w końcu zarobi na 100%, chyba, że spółka zbankrutuje na co sie nie zanosi.