• Arkusz zlecen Autor: ~Sped [77.112.56.*]
    Zobaczcie ze nie ma wielu chętnych na sprzedaż do poziomu 5.4. Tak naprawdę to mieliśmy dwa pakiety które ktoś puścił PKC aby wywołać panikę. I mu się udało. W arrkuszu widać kilka duzych zleceń po lewej stronie na poziomie 4,5 co cieszy bardzo. Obroty spore to również cieszy, spadki mnie nie martwią. Ktoś skupuje to i ja się dołączyłem.
    Dziwne bo nigdy nie miałem satysfakcji z tego że akcję które mam aktualnie spadają.
    Nie liczę jak nie którzy na wynik dwucyfrowy w perspektywie najbliżych miesięcy, ale 7zł raczej bardziej niż pewne a to prawie 50% od obecnego poziomu cen.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Łysy [37.225.84.*]
    Trzeba mieć na uwadze, że nie ma tu dużych graczy, funduszy i kursem bujało, buja i będzie bujać. Jak ktoś wyrzuca pkcem pakiet musi się liczyć z tym, że sprzeda znacznie niżej niż ostatnia transakcja. Nie ma powodu do paniki, spółka się rozwija. Zagranica i fundusze sypiące na dużych spółkach tu nie będą wywalać, bo ich po prostu na papierze nie ma. Jak ktoś nie grał na papierze o takich małych obrotach może go to drażnić. Ja nawet nie obserwuję sesji, nie bawi mnie czekanie na zmianę kursu przez pół godziny.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~ler [94.254.204.*]
    To jak z twoimi włosami spadają i trzeba to uszanować
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~NN [31.0.84.*]
    Ktoś stara się trzymać kurs nisko jak to możliwe … po co? Każe tu rozumie. Zgadzam się z Łysym, Można po prostu korzystać i dokupować po kawałku… wydaje mi się że długo nie utrzymają tego kursu.
[x]
DMGROUP 0,00% 3,09 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.