• Ale wodospad Autor: ~Kdbdb [31.183.197.*]
    J. W.
  • Re: Ale wodospad Autor: ~Młody [83.137.7.*]
    Cały rynek leci. Ale to dobrze niech to się w końcu rozbuja. Kupuj jak krew się leje! Ja usredniam! Dziś to już będzie poniżej 3 złotych
  • Re: Ale wodospad Autor: ~adamo28 [89.64.65.*]
    leci cały to prawda, ja się zastanawiam czy tez nie dobrać ale 2,8 było wsparciem dotychczas ..więc nie wiem czy jeszcze nie czekać.

Myślę, że ostatecznie zanurkuję gdzieś w okolicach 2.65 i pakuję po same kule!
  • Re: Ale wodospad Autor: ~Pechowy [31.0.72.*]
    Popłynąć na spółce bankrut można by zrozumieć... Ale popłynąć na spółce z rekordowymi wynikami to dopiero sztuka...
  • Re: Ale wodospad Autor: ~Fjkv [31.183.197.*]
    Zabrzmiało jakby to wolny rynek zdecydował, a nie zwykły ordynarny wałek
  • Re: Ale wodospad Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    ~Pechowy [31.0.72.*]2021-11-19 13:21
    Popłynąć na spółce bankrut można by zrozumieć... Ale popłynąć na spółce z rekordowymi wynikami to dopiero sztuka...

~Pechowy zapomniałeś, że to jest bananowa giełda, nienormalna. Tutaj najwyższe stopy zwrotu osiąga się inwestując w spółki - bankruty; spółki zadłużone w kosmos oraz spółki corocznie przynoszące rekordowe... straty.
  • Re: Ale wodospad Autor: ~ble [91.212.223.*]
    młody napakuj sobie oleju do głowy najlepiej z pierwszego tłoczenia
    Ok. Dziękuję za radę
  • Re: Ale wodospad Autor: ~Seton [83.28.239.*]
    Spadek notowań r/r ok 20% - toż to jakiś ''szwindel''. Dzieje się to, w sytuacji jak spółka poprawia znacznie wyniki finansowe i wchodzi w nowe aktywności produkcyjne. Nie wiem czy płakać, czy się śmiać z takiego zachowania rynku.
  • Re: Ale wodospad Autor: ~Hxhdj [31.183.197.*]
    No jest szwindel ,hdhkdkod dawna to widać, ale co zrobisz... U nas się promuje i toleruje takie postawy , brawo!!!
  • Re: Ale wodospad Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    ~Seton [83.28.239.*]2021-11-19 14:34
    Spadek notowań r/r ok 20% - toż to jakiś ''szwindel''. Dzieje się to, w sytuacji jak spółka poprawia znacznie wyniki finansowe i wchodzi w nowe aktywności produkcyjne. Nie wiem czy płakać, czy się śmiać z takiego zachowania rynku.

Ja już etap płaczu i rozpaczy mam za sobą, teraz to ja się śmieję z zachowania bananowej giełdy, mimo, że mam miliony strat.
    To jest śmieszniejsze niż niejeden kabaret.
[x]
PCCEXOL -1,01% 1,96 2026-05-28 13:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.