zakup nowych lini to dobre wiadomosci dla inwestorow firma wnet bedzie jedna z najwiekszych w europie oraz nalbardziej nowoczesna co lada chwila bedzie to widoczne w cenie akcji min 15 zl
niektórzy widzą niebawem 15zł na akcji... inni widzą , że dziś notowania były zamkniete bo ktoś puscil PKC 10 tys akcji a kurs zanurkowal z dzisiaj max 5.33 na 4.80 !! Pytanie czy to lekka korekta , która sie nalezy po takich wzrostach / panika spowodowana tym , że zdecydowana wiekszosc na gieldzie dzis czerwona i to po części bardzo mocno / czy tez cofka i dla odmiany początek kursu w drugą strone.
Starsi akcjonariusze zbyt dobrze pamietają (tegoroczny !!!) spadek z ponad 6zł na 3,60
a no... i wczoraj sie zabijali o akcje po 5, 5,10 , 5,20 a dziś 4,80 - 4,90 odzew słaby
193910-4 kapitał ucieka z gpw od pewnego czasu. o ile banki, węgle, paliwówki mają z czego spadać to glcosmed przez większość roku leciał w dół. dzisiaj ktoś większym pakietem zrealizował zyski. miał do tego prawo. a że koszyczków dużo nie było nie dziwne patrząc na dzisiejszą krew na indeksach. trzeba się przyzwyczaić do tego, że tu jest mały ff, ludzie grają małymi pakietami i co jakiś czas taka sprzedaż będzie jak ktoś jest niecierpliwy. kolarze wskakują do pociągu i wysiadają. oni nie mają czasu siedzieć tutaj rok czy dwa. a że koszyczków dużo nie było nie dziwne patrząc na dzisiejszą krew na indeksach. pierwszy strzał na granicy i giełdy polecą jak w marcu 2020. większość się tego boi i woli przeczekać z gotówką. glc też nie będzie rósł co sesję, co jakiś czas musi się skorekcić, ważne że akcje skupowanie przez zarząd/ipopremę nie wrócą już do obrotu.
To idź w wirtualną walutę i ciesz się póki masz bo nigdy nie wiesz kiedy będzie 0. Młodzi i nie tylko żyją w wirtualnym świecie. Dzieci facebooka to jest porażka nie dość, że rodzice zabierają dzieciństwo i rozum swoim dzieciom to jak to dorasta to widać jak próbują mieć kilka żyć tak samo jest z gotówką. Życie to nie film ani gra, a gotówka i inwestycje to nie eurobiznes.
Widać, że zazdrość Cię zrzera bo młodzi żyją wygodniej i nie pracują na misie ryżu. Widocznie jesteś za stary by kumać krypto które już wyrobiło więcej milionerów niż gpw, a i spinaj się z resztą tej śmiesznej ekipy na moje posty bo ja tu mam ochłapy rzucone zarobione na krypto choć moje ochłapy to dla większości z was jest sufit co dla mnie jest podłogą. Będę tu krecik bekę z was i patrzył jak się pienicie czy tracicie czas jak łysy by odszukiwać moje beka posty. Beka z was i tyle pryczki