Co wy z tym sensem. Kiedyś musi odbić. Spółka się rozwija. Miała załamanie, ale ilość decyzji wskazuje że problem się kończy. Tak samo ostatnie umowy.
A czy jeszcze nie spadnie tego nie wie nikt. Tym bardziej że większość czeka z wejściem bo cały czas spada, to może jeszcze spadnie. Dotyczy to zresztą nie tylko geotransu, ale całego NewConnect.
Ale kiedyś musi nastąpić odbicie i zaskoczy wszystkich, tak samo jak spadki.
Wzrosnie po kolejnych espi które to są konsekwencja pracy zarządu, co innego moga zrobić jak nie praca operacyjna?! Jeszcze raz powtarzam Czytajcie raporty!!!
Tak jak już pisałem, papier jest wciąż bardzo drogi. C/z w tej chwili to około 20. Dla spółki z Nc w trendzie spadkowym i z fatalnym sentymentem. Brakiem zaufania. To kosmos. Można pomyśleć o kupnie przy c/z 5 może 7. Czyli przy zysku 2mln czy 2.5 mln rocznie to kurs koło 3pln za akcję. To rozsądna cena. I wtedy można, przy poprawie wyników, liczyć na wzrost kursu. Oczywiście jeżeli spółka będzie w stanie te wyniki poprawiać. Dla mnie to wcale nie jest takie oczywiste.
To komentować można tylko dobre spółki? Z perspektywa wzrostu? Te słabe w trendzie spadkowym chyba też? Prawda? Krytyka, a raczej realna ocena, jest tu zakazana?
wlasnie jestem na stronie geotransu i widze jak sie 'GEOTRANS INTEGRUJE" na poscie ze swojego bloga, haha widac jak sie nam Pan Prezes smieje w twarz na jednym zdjeciu!