• Info dla malkontentów Autor: ~Stefan [185.44.219.*]
    Promocji nie będzie
  • Re: Info dla malkontentów Autor: ~coba [85.14.121.*]
    Mimo mocnej marki pik podobny do wcześniejszej premiery (choć trzeba przyznać ze jest środek tygodnia, powinni jeszcze go poprawić), narazie słabe recenzje przez problemy techniczne, ich ilość też słaba, pozycja w rankingu sprzedaży również słaba, nawet w kategorii VR nie utrzymali się 1 doby w 5. Dziś rzucili komunikat o nowej grze co pomogło kursowi, ale było to już wiadomo wcześniej, brak nowych informacji, rozpoczęta preprodukcja więc realnie 2-3 lata do premiery.

Czy będzie dalsza zwała na kursie? Nie wiadomo, ale nie można tego uznać za dobry start do zmiany ostatniego trendu. Bardziej spodziewałbym się konsolidacji poniżej 50. Na samych obietnicach przejścia na GPW nie wyciągną kursu, w najbliższym czasie chyba tylko bardzo dobre przyjęcia co-op by coś zmieniło.
  • Re: Info dla malkontentów Autor: ~Stefan [185.44.219.*]
    Ze wszystkim się zgadzam, ale pespektywy wciąż są dobre. jesli chodzi o sprzedaz VR to z tego co obecnie widze:
    Bestsellery VR

1. Warhammer
    10. The wizard dark times
    13 Bundle
    14 Bundle deluxe
    15 The wizard Enanced Edition

Negatywy dotyczą problemow technicznych, sama gra ma dobry odbior, mi osobiscie podoba się tak sobie - nie mój klimat.

Zobaczymy jak szybko poradza sobie z wypuszczeniem WT na Oculusa
  • Re: Info dla malkontentów Autor: ~coba [85.14.121.*]
    Patrzysz na topsellers a nie globaltopsellers. To ranking z kraju z jakiego sprawdzasz, na globalnym rankingu są gorsze pozycje.

https://store.steampowered.com/search/?vrsupport=401&os=win&filter=globaltopsellers
  • Re: Info dla malkontentów Autor: ~Stefan [185.44.219.*]
    Masz rację, zerknąłem globalnie, 8 miejsce na ten moment, oby jak najszybciej rozwiązali kłopoty techniczne
  • Re: Info dla malkontentów Autor: ~czosnek20 [188.137.56.*]
    Panowie obecnie 6 produkcji Carbona w pierwszej 30 tce tj.4 WA f ST 10. Carbon B D.L 20. TWDT 28. CARBON B 29. TWB.i 30 .TW.
[x]
CARBONSTU -1,79% 5,50 2025-10-17 15:28:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.