• VR Slasher? Autor: ~Znudzony [185.213.33.*]
    Chyba żartują... kolejne machanie mieczem?
  • Re: VR Slasher? Autor: ~zahar [5.173.249.*]
    to espi niestety chyba tylko, żeby zatrzymać spadki
  • Re: VR Slasher? Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.148.*]
    Espi dobre, zdali sobie sprawę z tego,żeby najpierw wydawać gry na quest2
  • Re: VR Slasher? Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Wydaje mi się że w przypadku WH to nawet lepiej się stało że najpierw na PC premierę mamy. Liczę na to że produkt na Questa będzie tym razem dopracowany lepiej niż Wizardy DT. Nie mam zamiaru się rozstawać z Carbonem jeszcze przez długi czas ale irytuje mnie, że przez drobne techniczne niedoróbki traci się mnóstwo kasy. "Hotfiksowac i pczować" jak najszybciej zanim efekt świeżości przeminie. Z popełnionych błędów przy DT na Questa powinno się wyciągnąć wnioski, a mamy powtórkę z rozrywki mimo 2 sesji beta testów. Mogło być pięknie a wyszło średnio. Gra swoje zarobi ale mogło być o wiele lepiej.
    Grałem i zgadzam się z Tobą w 100% ale lepiej nie gadać :P ja dzisiaj zwiększyłem pozycję, wychodzi mi że nie spadnie poniżej 38. A żeby wejść na główny muszą podbić do około 45. Musimy być cierpliwi.
    Sam bym powiększył a zwłaszcza przy tej cenie, bo tu jeszcze będzie dobrze i z pewnością nie pożałujesz tych zakupów! Ale ja już osiągnąłem swój limit pojemności worka w tej spółce na poziomie 50+ także teraz już tylko czekam ....spokojnie i cierpliwie.
    A z innej beczki to nawet nie wiem, który to już raz spełniły się przepowiednie kolegi Tomka co do wyceny. Gratuluje wyczucia choć wolałbym aby tym razem się nie spełniły.
  • Re: VR Slasher? Autor: ~John [193.238.200.*]
    Spokój I cierpliwość pisałem,że po premierze będzie 40zl i że będzie to krótko trwało teraz pytanie ile to krótko kazdy nie sam sobie odpowie pozdrawiam
    Sorki John że nie wymieniłem co niniejszym czynię :) oczywiście Ty tez o tym mówiłeś za co Tobie i Tomkowi się często obrywało od tych "mądrzejszych". Pozdro.
  • Re: VR Slasher? Autor: ~Tomek [5.173.252.*]
    Jakies odczucia na koniec roku John?
    Ja na razie nie wiem, kreski takie se, zobaczymy za 2-3 tyg. Ruch na walorze jest, kapitalizacja musi byc spelniona aby przejsc na glowny wiec zobaczymy jak to poprowadza.
  • Re: VR Slasher? Autor: ~John [193.238.200.*]
    Wydaje mi się,że w styczniu będzie spokojnie ale za to w grudniu wielu będzie się optymalizować podatkowo wiec wiadomo pozdrawiam .w długie perspektywie beż zmian
    Dzieki Kolego. Mam nadzieje, ze z Toba tez sie widze w 2023 / 2024.
    Pozdrawiam.
    Mam zamiar tu jeszcze posiedzieć z Wami jakiś czas choć giełda mnie już wile nauczyła i "nigdy nie mów nigdy". Na dzień dzisiejszy optymistycznie widzę ten segment inwestycyjny. Co do pytania do Johna to tez się odezwę niepytany :) Przeczuwam że zmianę trendu zobaczymy po info o zwrocie kosztów...pytanie kiedy to będzie :P
    Odbicie powinno byc
    Carbon to diament który musimy oszlifować.
  • Re: VR Slasher? Autor: ~Koks_na_anabolikach [37.47.222.*]
    Żeby z węgla zrobił się diament musi minąć parę milionów lat. Chociaż jestem nastawiony na long-term, to mam nadzieję,że pójdzie jednak nieco szybciej:) Pozdrawiam kolegów.
    Z tego co wiem, to wszystko działało wcześniej przez VD, coś się stało w trakcie, ale błąd naprawiony jeszcze w nocy i można się rozejść.
  • Re: VR Slasher? Autor: ~Azotyn_sodu [83.24.94.*]
    Gra ewidentnie jest zrobiona pod questa2 i dla masy. To że niedopracowali gry dla paru randomów którzy posiadają sprzęt za 15k jest zrozumiałe i nieopłacalne, a Carbon to nie Valve, nie stać ich na to po prostu i otwarcie o tym mówią. Dzięki WH ich zespół znacznie się powiększył w bardzo szybko czasie, nie ogladają się za siebie i już w 22' nowa gra i pewnie niejedna na questa2. Strzałem w 10 byłaby gra familijna, bo oculus taki jest.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.24.94.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CARBONSTU -3,23% 6,00 2025-10-14 10:13:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.