goreczke nazwyasz duzym akcjonariatem to skoczek i ostatnio na fali razem z J raczej kiepsko przedzie i drugie - zapytam to zle ze prezes polknal dodatkowe 150 a moze juz 200tys akcji? Prezes wie dlaczego i nie zebral tego z emisji po 1zl, a skupil z arkusza po 2,60 i wyzej ot jeszcze cos wytlumaczyc;)
W zakł. Akcjonariusze, figurował jako 2 podmiot po L. Wróblewskim - 5,39%.. więc II miejsce lokuje go wysoko...Z drugeiej str. dobrze, że ktoś (prezes) to kupuje, bo przy tej płynności taka podaż zatrzymała by kurs na groszach...Nie znam człowieka, może ma taki styl...i sprzedaje, gdy są perspektywy. ;) Jednak zastanawia mnie to...
Gregor, jak dla mnie to G zrobił dobrą transakcję. Zbierał w maju rok temu po 70 groszy a oddaje teraz po 3 zł. Rynek tego nie widzi w ogóle i tylko gra spekulacjami.
siuks, Górski miał w końcu akcji za prawie milion złotych. To dla Ciebie mało? A z tym jego wspólnikiem to chyba dobrze sobie radzą, bo mam kilka ich spółek w portfelu m.in. Avatrix, Grupa Trinity, Alda, Mode i nieźle to wygląda.
bogner...uwielbiam perfumy bogner;) fajnie mają zapachy;) a tak serio to wystarczy spojrzec na kurs JH i widac jak rynek zaczyna wyceniac magie J nie ma juz chyba G a jego akcje ma prezes jesli to nie jest dobra wiadomosc to ja chyba nie mam pojecia o gieldzie;)
To że prezes skupuje akcje to dla mnie bardzo dobra wiadomość... Spółka zdrowa, prezes skupuje... Piątek było schlodzenie, od przyszłego tygodnia kontynuacja wzrostu...