Hehe przypomnij chociaż jeden post w którym cos pozytywnego napisałeś na temat Spółki. Dla ciebie wzrost przychodów, zysk pomimo covid jak zwykle nic nie znaczy. Tylko po co siedzisz dzień w dzień n tym forum?
To człowiek, który najprawdopodobniej nie zdecydował się kupić po 10gr. Potem nie mógł przeboleć braku decyzji.
I teraz próbuje się utwierdzić w przekonaniu że jednak dobrze zrobił że nie kupił po 10gr, bo ten papier i firma są nic niewarte.
Przy takim profilu psychologicznym żadne racjonalne argumenty nie docierają.
Człowiek filtruje docierające do niego komunikaty, odrzuca te burzące jego tezę (wtedy milczy na forum) i będzie za wszelką cenę udowadniać, ze firma się nie rozwija.
Odezwal sie naganiacz co od 1zl bajki tu pociska a ty anka tez bzdury pisslas.
Co ma napisać o gniocie który od ponad roku tonie a na forum 200mln nagania co raport, rozprowadza falszywe informacje
Gdzie te zakupy na eyscihi pod poprzedni, rapirt, gdzie ten rajd pod obecny naganiacze?
Bronic gniira na strscue, dawcy honoru nue macie czy wam wstyd sie przyznac że wisicie na haku.
hehe jest tiu od co najmniej 5 lat i zawsze nawet przy 8 groszach pisał że do piachu. Nie ma co bronić kolegi ze spółdzielni bo to od razu widać kto i jakie interesy wypełnia na forum. Ciekawe jak wytłumaczysz działania heheh kiedy kurs po jego naganianiu i ciągłych infach z innymi kolegami np. aboco wybił przy sporych obrotach ponad 1000%? Ja zbierałem i nawet po częściowej redukcji jestem mega zarobiony. ... w zasadzie powinienem wam dziękować więc dalej spokojnie ... dokupuje.
hehe przy dziesieciu groszach pisałes bankrut , prokuratura i miałeś rozliczać spółke na walnych ... ile z tego zrobiłeś? Gdziejest dzisiaj kurs? 40gr to ciagle 400% w 3 lata.
Anka jak strata, slepota cie ogarnia, 200mn od 1zl nabiera tu ludzi, prezes zbyl polowe akcji a ty udajesz ze fajnie po wtopie zycie.
Kiedy się obudzisz,
Oboje jesteście siebie warci. Jeden bez drugiego nie istnieje. Jeden ślepo reklamuje, nawet jak jest źle to pisze że super. Drugi znowu co by nie było to gniot i zaraz 10gr. I tak od roku albo i dłużej. Na pewno bez Was forum by było milej odwiedzane. Prezes kupuje 140k akcji a kurs ani drgnie tzn. Że ktoś te 140k akcji wystawił i może jeszcze będzie wystawiał. Może na gng przyjdzie jeszcze czas zobaczymy. Teraz pomyślcie o świetach i dajcie sobie na wstrzymanie do nowego roku, zróbcie taki prezent forumowiczom.
ja jednak widzę róznicę, w merytoryczności 200 pisze o spółce raporcie i z tego wyciaga wnioski moze czaszem nahalne ale jest w tym jakis materiał. Hehe to jedynie odstraszacz zatrudniony w spółdzielni.