Dnia 2021-11-18 o godz. 10:47 ~Marek napisał(a): > W myśl zasady kupuj plotki sprzedawaj fakty dziś ponownie zredukowałem bo znowu portfel w 20% składał się z ifirma.
Niby jakie plotki?
> Można poweidzieć że resztę akcji mam już za zero wkładu własnego :)
A takie plotki, że Ifirma to najlepszy smallcap na GPW! A dzięki zaangażowaniu, wizji i ciężkiej pracy Prezesa i całego zespołu może jeszcze kiedyś przestanie być smallcapem
Ja bym tu nie przesadzał. Oferta skierowana wyłącznie do przedsiębiorców i to raczej małych bo każdy większy ma swoją księgową. Zmieniające się przepisy które wymuszają ciągłe zmiany w systemie. Małe szanse na ekspansję zagraniczną (w każdym kraju inne przepisy więc trzeba by system tworzyć prawie od nowa). Nie spodziewałbym się tu jakiś spektakularnych wzrostów, raczej odcinanie kuponów.
Dnia 2021-11-18 o godz. 14:55 ~Riobravo napisał(a): > A takie plotki, że Ifirma to najlepszy smallcap na GPW! A dzięki zaangażowaniu, wizji i ciężkiej pracy Prezesa i całego zespołu może jeszcze kiedyś przestanie być smallcapem
IMO warto byś spróbował. Dynamika ostatnich wzrostów rzeczywiście dość duża i dość zastanawiająca, ale ja zawsze wolę wchodzić w takie spółki niż tem która lecą w dół i szukać gdzieś tam dołka. Wchodzi "nowy ład", ludzie będą zagubieni i będą potrzebowali pomocy. To powinny być żniwa dla spółki.