Na ten moment więcej osób gra w PS (3 tydzień po premierze) niż w MMS (2h po premierze), jutro ciężki dzień dla akcjonariuszy P2C. Baked zrobił przyzwoitą grę, tylko coś nie zagrało tak jak powinno. Chyba to kwestia okienka wydawniczego, gdyby gra wyszła w wakacje lub w lutym/marcu mogłoby być inaczej. Teraz to bez znaczenia pozostaje liczyć na stabilną sprzedaż, która zresztą do tej pory jest i wszystko wskazuje, że będzie. Mam nadzieję, że spadki na P2C nie wpłyną na nas, P2C powinno zejść z capem grubo niżej od nas, albo my powinniśmy urosnąć.
Chyba żartujesz z tym stwierdzeniem że najlepsza po GSS i zaklinasz rzeczywistość taki Succubus od Madmind Studio miał lepsze statystyki od Prison Simulator. Suche fakty. Succubus Miał lepszy peak , szybszy przyrost recenzji, 16 tys wiecej sprzedanych egzemplarzy po 72h i ogólnie ma większy % pozytywnych komentarzy. Wystarczy sprawdzić steam db i https://gaminganalytics.info/gb_last_pl
oraz espi spółek. FAKTY
To zobacz sobie jak 10 dni po premierze sprzedawał się Succubus a jak sprzedaje się Prison Simulator o niebo lepiej o Succubusa gdzie jest Prison A gdzie Suuccubus w Globalach
Nie bądź śmieszny wejdz w daną grę tu:
https://gaminganalytics.info/gb_last_pl
I sobie zobacz statystyki. Masz tam wykres i możesz klikać w poszczególne dni wstecz. Succubus miał lepsze miejsca w pierwszych 2 tygodniach .
Jejku Gola porównujemy sobie poszczególne dni po premierze dzień po dniu. PS i Soccubusa. To ja nie wiem o co Tobie chodzi. Ja będzie PS miało gorszy dzień to też napiszemy. Przecież napisaliśmy że na początku Succubus miał lepsze miejsce na liście. O statnio trochę lepiej PS patrząc na dni od premiery.
Ktos tu napisał wcześniej że PS najlepsza premiera po GSS stąd moje wpisy bo jest to nieprawda . Succubus miał lepszą premierę i tyle . 14 dni po to juz nie jest premiera ale może się mylę heh.
Succubus 1.5 miesiaca po premierze cały czas 300-500 miejsce na globalu, zobaczymy jak z PS będzie za miesiąc..Tyle..
Ja nie pisałem , że PS miał lepszą premierę. Nie zmienia to faktu, że ok. 230 miejsca na GTS są wyraźnie lepsze od 310 i że po słabym początku, obecnie temat PS wygląda dużo lepiej w perspektywie LT. Warto obserwować papier, tym bardziej, że różnica w cap jest spora, różnica w cenie gier też była znaczna . No zobaczymy ile będzie za miesiąc i czy po drodze PS zjedzie tak mocno jak Succ (mówię o okresie jeszcze przed promocją na Halloween)