Prezes ma tam pakiet większościowy i na pewno ma plan co dalej wobec BVT Nie ma innej opcji, inaczej by w to nie wchodził Co myślicie? Spółka wyniki ma takie sobie choc wychodzi na prostą, aktualnie na minimach po ostatniej emisji Mnie kusi by zakupić pakiet póki jeszcze nie ma tam ruchów Pola do spadku za bardzo tam nie widzę,..więc...mały pakiet będzie moj i niech się dzieje;)
Animator widzi tu 3 cyfry haha.
Prezes ma głowę na karku.
Zakupił biurowiec by nie płacić najmu A prócz zaoszczędzonej kasy jeszcze zarobi wynajmując innym !!!
No zgoda, a co ważne wskaznikowo jest tutaj wciąż BARDZO TANIO Tutaj są fundamenty a nie spekulacja ALE PYTANIE - CO MYŚLICIE O BVT? To jest spółka prezesa, myślicie ze jako posiadacz prawie 70% pakietu większościowego ją zostawi ot tak? Kusi mnie by w porę rozgrywać myśli prezesa, dlatego rozważam....no wiecie co;)
no wspominałem by zerkać na BVT tam już się dzieje i na kupca przyjdzie pora niecierpliwi sie wysypią, a prezes wciąż zbiera jak posypią polecimy sobie bez trzymanki TUTAJ SĄ FUNDAMENTY I KASA, A WSKAŻNIKI BARDZO NISKO
miałes racje... wczoraj patrzyłem, ale dziś już nieco późno... mysle ze kupiec 2 gi w kolejce do wzrostu... moze będzie szarpniecie pod koniec dnia a jutro jak bvt?
czy póżno...nie wiem kurs dopiero co powyżej ostatniej emisji przy takiej sesji i wzroscie bardzo możliwy szybki podjazd wyżej ale to już kazdy musi decyzję podjąć sam Na Kupcu trwa walka, jak zamknie się kiedys tam powyzej 3,37 droga otwarta im szybciej tym lepiej)
ja wole zdecydowanie Kupca, bo ruch wzrostowy moze byc w kazdej chwili taki jak na BVT.... Ale jak widac, ktos ewidentnie blokuje kurs, aby za wysoko nie podskoczył.... Pytanie tylko jak długo.
pewnie to gorski.... jak dla mnie ostatnio sa synonimem spadków. tam gdzie ich nie ma kurs zachowuje sie zdecydowanie lepiej.... Jeśli skupia wszystko co na ukrytym to kurs -> 4 zł