Na razie to Elzab na obietnicach stoi :) Najzabawniejsze jest to ,ze posluguja sie w obietnicach pomyslami juz zgranymi jak fotovoltaika czy kasy . A trolle tu ujadaja o pieknej perspektywie ,załosne .
NIe do końca. Fotowoltaika - Ok, widzę przyhamowanie. Kasy fiskalne - Online tu będzie zarobek - do tego nowy ład miesza w kasach fiskalnych. M/platforma - mają 10 tys. użytkowników, nie wiem ilu potrzeba aby to przynosiło zysk, Współpracują z bankiem AION w ramach terminali płatniczych i kas - może być zysk.
Aion z tym pomyslem na kasy i usl.ksiegowe to rozwiazanie mocno spoźnione ,niudane u innychn bo nieefektywne ,realizowane juz przez m.in. ing,alior ,mbank i jeszcze inne .Moim zdanie to wyciagnieta łapa po depozyty. Uslugi ksiegowe to niska cena i taka sama jakosc. Jesli masz DG to wiesz o czym mowie ,ja prowadze od 25 lat dzialalnosc ii wiem o czym pisze. Kasy Elzabu to target wielkosklepowy ,ktory juz sie zaopatrzyl w onlinowe ,drobni kupili w Comp, bo tam jest oferta dla nich wiec komu maj sprzedac te kasy ,pomysl. Nastepna runda online zaczyna sie dopier w polowie 2022 r. Pisze to samo od wielu tygodni ,ale nikt nie slucha(nie mysli). Pozdr :)
Poprzez negowanie wszytkiego sukcesu się nie osiagnie w gospodarce: jest ryzyko jest zabawa! Firma istnieje wiele lat na rynku i jakoś żyje... Nowy ład wprowadza zintegrowanie kas fiskalnych z terminalami: https://www.pit.pl/aktualnosci/polski-lad-zmiany-dotyczace-kas-fiskalnych-uszczelnianie-systemu-podatkowego-1006152
Oj chyba nie prowadzisz działalności gospodarczej, chyba że ktoś za Ciebie to robi. Zauważ, że Elzab w trzy kw. wygenerował 1,05 PLN zysku na jedną akcję zwykłą (w zł / EUR). Gdybyś prowadził realnie działalność gospodarczą to byś wiedział, że jest to wynik suuuuper dobry i osiagają go najlepsze przedsiębiorstwa!
Mnie ciągle intryguje jedno pytanie. Zadawałem je wielokrotnie i jakoś nie otrzymałem odpowiedzi. Co wy tu z Waldkiem robicie??? Nigdzie nie zauważyłem Waldka aby się tak bardzo udzielał. Spółka o kiepskich obrotach, więc do spekulacji się nie nadaje. O co kaman???
Dzisiaj jest wielu woluntariuszy nawet na GPW ,a może kupił ,ma i głośno myśli ,jest szczery.To dziś wpisuje się w poprawność polityczna .Zawsze to jakiś punkt widzenia .To nie troll
nie wiem skąd ta panika na forum po wynikach, wyniki Elazbu są świetne obciąża je strata w perspektywicznej spółce która jak pomysł jej wypali może zamienić się w mega zysk , po za tym jak można wyczytać z raportu w Grecji wymiana kas do 31.10 stąd tam IV kwartał będzie lepszy , spółka ma potężny potencjał trzeba dać jej czasu i kursem się nie bardzo przejmować bo przy takiej płynności to można rysować wszystko i więksi bardziej zorientowani to wiedzą straszenia , wyrzutki spowodują że oddacie akcje przy 5 , 6 a odkupicie przy 10 , jeśli ktoś wierzy w to co powyżej to trzyma i się nie przejmuje jeśli nie to sprzedaje i przechodzi na inne spółki wypociny Waldusie nie wiem czemu służą , narzeka na spółkę więc rozumiem że sprzedał i odchodzi dalej bo że jest dobrym samarytaninem to się można pośmiać , oczywiście nie chodzi o to żeby wszyscy byli za wzrostami ale można oceniać sytuację porozmawiać gdzie spadnie czy warto sprzedać i odkupić itp więc diagnoza jest taka chce kupić taniej i wyłudzić akcje bo płynność mała albo główka wymaga leczenia bo za dużo stracił i wylewa frustracje
W Grecji kasy, w Polsce Nowy ład wprowadza integrację kas fiskalnych z terminalami (już za pół roku)! Więc ruch będzie. Z M/platform też kiedyś się ogarną. Ja trzymam.
W Grecji kasy, w Polsce Nowy ład wprowadza integrację kas fiskalnych z terminalami (już za pół roku)! Więc ruch będzie. Z M/platform też kiedyś się ogarną. Ja trzymam.
może być jeszcze ciężko ale w mojej opinii problemem nie będzie przetrzymać ewentualny zjazd co nie jest pewne , ale nie sprzedać zbyt wcześnie gdy kurs odbije , ja się częścią pakietu bawię ale żelazny trzymam , kto nie ryzykuje ten nie zarabia osobiście na tą chwilę potencjał widzę w jakim horyzoncie nie mam pojęcia ale nie sądzę żeby w perspektywie roku tu nie było dobrego zarobku