Tym razem ja zgłupiałem a jestem na GPW od jej początku... wystawiam zleceniem na K w limicie i kontrolne zlecenie S również zgodne z TKO a dalej nie ma otwarcie.. jedno tłumaczenie MOJE ZLECENIA BYŁY JEDYNE ?? Mało prawdopodobne ktoś coś w temacie ???
..... Emitent wskazuje, że zawarcie nowej umowy ma na celu „cesję” umowy z poprzednim podmiotem, a nie kreację nowej.
Nowa umowa została zawarta na jednakowych warunkach i ma zostać zrealizowana zgodnie z harmonogramem w terminie do 31 grudnia 2021 roku. ....
Ja wrzuciłem 15 k na kupno na drugim fixie ale nie było za bardzo odzewu to ściągnąłem żeby nie podbijać zbytnio kursu i czekam aż jeszcze ktoś będzie chciał się znowu wysypać po 50 parę groszy.
Dzisiaj 6 transakcji średnia poniżej 200pln ... jeżeli ktoś chce kupić jest w czarnej d... dokładnie jak ten który chce sprzedać...fix nie wiele różni się od zawieszenia więc należy mieć nadzieję że styczeń to ciągłe inaczej marazmu ciąg dalszy
Nie ma się co spinać,chyba że chce się sprzedać.W jakim horyzoncie czasowym chcesz trzymać, jeśli w dłuższym,to tu i teraz nie ma znaczenia.Jesli spółka będzie się rozwijać to kurs będzie w innym miejscu.Pozdrawiam i cierpliwości życzę.